Smugglarna

Smugglarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Stjernström

Jämför och hitta det billigaste priset på Smugglarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Smugglarna är skriven av Peter Stjernström och gavs ut .

Smugglarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Smugglarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Smugglarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Smugglarna. Boken är skriven av författaren Peter Stjernström. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Smugglarna var .

Originalspråket som Peter Stjernström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Smugglarna är det: 9789180187053.


Läs Smugglarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Smugglarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Smugglarna som ljudbok

Vill du lyssna på Smugglarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Smugglarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Smugglarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Smugglarna som pocket

Smugglarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Smugglarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Smugglarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Smugglarna
  • Författare: Peter Stjernström
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187053

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Smugglarna?

Smugglarna är skriven av författaren Peter Stjernström

När gavs Smugglarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Smugglarna?

Vi rekommenderar att du köper Smugglarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

På Visby lasarett ligger det karismatiska originalet Walla Hammar för döden. Hennes närmaste sörjer. Samtidigt blir en gammal man mördad på ett spektakulärt sätt på Wallas avdelning. Hans död antyder att något ont i det förgångna har vaknat till liv. Spåren leder till ett ökänt smugglargäng och ett privat behandlingshem. Snart ställs fler liv på spel. Skulder ska regleras. Gamla oförrätter och övergrepp vägrar släppa taget om sina offer. Ingen går säker så länge det finns tidigare djävulstyg som spökar. Men vem är skyldig vem? Och vem ska ställas till svars idag? Den färgstarka kretsen kring Walla tar som vanligt till annorlunda metoder för att lösa gåtorna. <i>Smugglarna</i> är den tredje, fristående delen om Walla Hammar och hennes närmaste på sydöstra Gotland. Där möts olika sidor av mänsklighetens natur i dramatiska berättelser då saklighet ställs mot skrock, ont mot gott, kärlek mot hat. PETER STJERNSTRÖM bor växelvis i Stockholm och i ett ombyggt kapell i När på sydöstra Gotland. Hans senaste böcker är alla spänningsromaner som bygger på fascinerande fenomen och gåtor i natur och vetenskap. Första delen i serien om Walla Hammar heter <i>Blodmål</i> och utkom 2021. Den andra, <i>Sjösprång</i>, kom 2022.

Utgivande förlag: Lind & Co