Släpp mig fri

Släpp mig fri – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stina Flodén

Jämför och hitta det billigaste priset på Släpp mig fri innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Släpp mig fri är skriven av Stina Flodén och gavs ut .

Släpp mig fri som bok, ljudbok eller e-bok.
Släpp mig fri

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Släpp mig fri

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Släpp mig fri. Boken är skriven av författaren Stina Flodén. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Släpp mig fri var .

Originalspråket som Stina Flodén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Släpp mig fri är det: 9789180312493.


Läs Släpp mig fri som bok

För dig som vill köpa och läsa Släpp mig fri som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Släpp mig fri som ljudbok

Vill du lyssna på Släpp mig fri som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Släpp mig fri som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Släpp mig fri som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Släpp mig fri som pocket

Släpp mig fri finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Släpp mig fri med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Släpp mig fri med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Släpp mig fri
  • Författare: Stina Flodén
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180312493

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Släpp mig fri?

Släpp mig fri är skriven av författaren Stina Flodén

När gavs Släpp mig fri ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Släpp mig fri?

Vi rekommenderar att du köper Släpp mig fri hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Camilla och barnen lever under ständigt hot efter att maken Mikael mördats. Mannen som kidnappade dottern Hedda är fortfarande på fri fot, och Camilla och Hedda är de enda vittnena. En kväll knackar Camillas förflutna på dörren till familjens nya hem på skyddad ort. Maj-Lis, numera utredare för polisen i Falun, behöver hennes hjälp. I sitt arbete har hon kommit över en gammal video med en okänd flicka som filmats på platsen där Hedda hölls fången. Hon är nu fast besluten att ta reda på vem flickan är och var hon finns innan det är för sent. Camilla kan inte riskera att förlora Hedda igen, men för att bli fri från sitt förflutna kan hon inte längre leva ett liv på flykt. Genom att hjälpa polisen kan hon sätta stopp för mannen som hotar dem. Hon måste bli den som jagar. <i>Släpp mig fri</i> är den efterlängtade uppföljaren till debuten <i>Nu dör vi</i>, den första spänningsromanen om Camilla Stensjö, tvåbarnsmamman med ett hemligt förflutet. STINA FLODÉN, bosatt i Göteborg, är socionom, personalvetare och författare. Vid sidan av sitt arbete inom kommunal verksamhet driver hon Podden Skrivvänner tillsammans med författar Anneli Olsson.   "Det blir en skräckinjagande berättelse om vad som kan dölja sig bakom en alldeles vanlig familjeidyll, men också en utvecklingshistoria där Camilla lär sig att klara sig själv." – Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Ooooh vilken uppföljare!! Jag tyckte väldigt mycket om första delen i Camilla Stensjö-serien men denna var snäppet bättre! Den är precis vad en riktigt bra spänningsroman ska vara. Konstant en krypande känsla av obehag och ständig känsla av att någon iakttar en. Jag älskar att kapitlen är korta, intensiva och avslutas med antingen en twist eller stigande spänning. En riktigt bra bladvändare." – Trettiosidor "Wow! Den här boken är så fruktansvärt bra. Jag glömde bort både tid och rum när jag läste och den tog slut alldeles för fort.Spänningen är verkligen olidlig." – Angelicasbokhylla "Riktigt spännande bok som jag sträckläste från sidan ett. Tempot är högt och man vet inte vem man kan lita på. Det är som att sitta på ett skenande tåg och se allt rusa förbi utanför, på väg mot en katastrof. En väldigt bra spänningsroman om att leva på flykt och i rädsla. Om vänskap, svek, att vilja slå sig loss från dem som jagar. Att vilja vara fri." – Lollosbokhorna    

Utgivande förlag: Bokfabriken