Skuggland

Skuggland – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marcus Dunberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Skuggland innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skuggland är skriven av Marcus Dunberg och gavs ut .

Skuggland som bok, ljudbok eller e-bok.
Skuggland

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Skuggland

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skuggland. Boken är skriven av författaren Marcus Dunberg. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skuggland var .

Originalspråket som Marcus Dunberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Skuggland är det: 9789180311403.


Läs Skuggland som bok

För dig som vill köpa och läsa Skuggland som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skuggland som ljudbok

Vill du lyssna på Skuggland som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Skuggland som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skuggland som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skuggland som pocket

Skuggland finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skuggland med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skuggland med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Skuggland
  • Författare: Marcus Dunberg
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180311403

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skuggland?

Skuggland är skriven av författaren Marcus Dunberg

När gavs Skuggland ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Skuggland?

Vi rekommenderar att du köper Skuggland hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>En solskensvärld kastar sin skugga</b> Friskolan Lyceum, en guldskimrande gåva från de rika till de rika, är en värld där barnen till de förmögnaste står högst i kurs. 11-åriga Daniel är längst ner i den hierarkin, något som hans psykopatiska klasskamrat Lucas utnyttjar. När Lucas och hans vän Ian begår ett övergrepp på Daniel går det inte längre att blunda för trakasserierna. Eller? Lucas terrorregim fortsätter, samtidigt som Daniel och hans mamma Vicki beskylls som lögnare. Vicki och Daniel faller allt djupare ekonomiskt, socialt, mänskligt, och de inser att ingen rättvisa kommer att skipas. Samtidigt oroar övergreppet, lögn eller inte, skolans mecenat och grundare miljardären Gunnar Grentz. Han har åtnjutit en helt ny form av respekt och politiskt inflytande efter att Lyceum kommit till världen. Och nu är hans position hotad. Snart störtar en pojke mot sin död. Men vem? Och varför?   MARCUS DUNBERG, född 1975, bor i Stockholm och Mölle med fru och två barn. Han arbetar med kommunikation och storytelling för globala företag, men är även krönikör för Perfect Guide. Tidigare har han arbetat som Copywriter i Köpenhamn, New York och Buenos Aires. Han har även ett förflutet som frilansskribent för King, Café, Residence, Expressen, Elle med flera. <i>Skuggland</i> är hans debutroman.   <i>Skuggland</i> nominerades till Svenska Deckarakademins debutantpris 2023.   Sagt om boken: "Marcus Dunberg berättar den arketypiska intrigen skickligt och medryckande, med en imponerande känsla för alla nyanser i överklasslivet." – Lotta Olsson, Dagens Nyheter "<i>Skuggland </i>är en fascinerande, fängslande och utmärkt skildring av klass och sociala hierarkier i flera nivåer, kulturellt kapital och hur grymma handlingar förvandlar offer till förövare." – Christine Karlsson, BTJ, betyg 4 av 5 "Skuggland är så bra! Den berör och man vill bara läsa vidare utan avbrott. En riktig bladvändare! Fantastisk debutroman." – Bockerochbubblor "Dunberg skriver på ett sätt som väcker läsarens nyfikenhet och det är ett bra driv rakt igenom. Rätt skrämmande och obehaglig läsning, samtidigt som det är spännande och intressant." – Boknjutaren

Utgivande förlag: Bokfabriken