Skuggfödd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Markus Sköld

Jämför och hitta det billigaste priset på Skuggfödd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skuggfödd är skriven av Markus Sköld och gavs ut 2020-02-13.

Skuggfödd som bok, ljudbok eller e-bok.
Skuggfödd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 261

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skuggfödd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skuggfödd. Boken är skriven av författaren Markus Sköld. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skuggfödd var 2020-02-13.

Originalspråket som Markus Sköld skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skuggfödd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 401 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 27 mm och den väger så mycket som 600 g. Skuggfödd ISBN är 9788726374698. Skuggfödd är en fristående bok .


Läs Skuggfödd som bok

För dig som vill köpa och läsa Skuggfödd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 261 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skuggfödd som ljudbok

Vill du lyssna på Skuggfödd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skuggfödd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skuggfödd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skuggfödd som pocket

Skuggfödd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skuggfödd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skuggfödd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skuggfödd
 • Författare: Markus Sköld
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2020-02-13
 • Pris: 261
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 401
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 27 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9788726374698

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skuggfödd?

Skuggfödd är skriven av författaren Markus Sköld

När gavs Skuggfödd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-13.

Var kan jag köpa Skuggfödd?

Vi rekommenderar att du köper Skuggfödd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bostadsområdet “Värster” ska jämnas med marken, men inte innan alla boende har flyttat ut. Patrick “Pricken” Persson är sist kvar och när husen står tomma börjar ventilationen ge ifrån sig mystiska ljud nästan som att något kryper runt där inne. Dessutom har han en stark känsla av att skuggorna utanför rör sig. En känsla som förstärks när bekanten Oscar ser samma sak under en fest. Båda två kan väl inte ha inbillat sig? Vad ingen vet är att Oscars lillebror Isak har gjort en fasansfull upptäckt i ett av husens källare eller att vännen Milla ritar mystiska teckningar som hon inte kommer ihåg efteråt. När en man från stadens äldreboende en natt försvinner spårlöst står det klart att ingen längre är säker efter mörkrets inbrott.

Utgivande förlag: Saga Egmont