Skriet från vildmarken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jack London

Jämför och hitta det billigaste priset på Skriet från vildmarken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skriet från vildmarken är skriven av Jack London och gavs ut 2019-12-06.

Skriet från vildmarken som bok, ljudbok eller e-bok.
Skriet från vildmarken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skriet från vildmarken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skriet från vildmarken. Boken är skriven av författaren Jack London. Bakhåll är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skriet från vildmarken var 2019-12-06.

Originalspråket som Jack London skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Halvklotband).

Om du vill läsa Skriet från vildmarken i traditionell inbundet format så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Skriet från vildmarken ISBN är 9789177425250. Skriet från vildmarken är en fristående bok .


Läs Skriet från vildmarken som bok

För dig som vill köpa och läsa Skriet från vildmarken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skriet från vildmarken som ljudbok

Vill du lyssna på Skriet från vildmarken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skriet från vildmarken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Skriet från vildmarken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Skriet från vildmarken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skriet från vildmarken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skriet från vildmarken
 • Författare: Jack London
 • Genre: Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Bakhåll
 • Utgivningsdatum: 2019-12-06
 • Pris: 149
 • Format: Inbunden (Halvklotband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789177425250
Vem har skrivit Skriet från vildmarken?

Skriet från vildmarken är skriven av författaren Jack London.

När gavs Skriet från vildmarken ut?

Boken gavs ut 2019-12-06.

Var kan jag köpa Skriet från vildmarken

Vi rekommenderar att du köper Skriet från vildmarken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Superklassikern romanen Skriet från vildmarken av Jack London i nyöversättning och med efterord av Bengt Samuelson.Skriet från vildmarken är världslitteraturens mest uppmärksammade skildring av hundens vilda själ. Den handlar om den stora, kraftiga blandrashunden Buck som rövas bort från sitt liv som familjehund i Kalifornien och hamnar som draghund under guldruschen i Alaska, där de hårda tagen gäller. Där vildmarken kallar.Boken har kommit i otaliga utgåvor världen över, ofta omstöper man den till förkortad och förenklad ungdomsbok, vilket är att göra boken en otjänst. Originalversionen (som Bakhåll utgår ifrån) är en litterärt högstående roman. Den är filosofiskt avklarnad och insiktsfull, på samma gång som den är råbarkad och hard-boiled, baserad i självupplevd verklighet. En lysande och genuin klassiker.Jack London vet vad han talar om. Han var med i den berömda guldruschen 1897-98 när lycksökare och äventyrare från hela världen sökte sig till nordvästra Kanada ditlockade av rykten om lättvunna rikedomar.Den lilla orten Klondike i delstaten Yukon som haft omkring femhundra invånare växte på två år till en medelstor stad med en befolkning på över trettiotusen. Stora summor pengar var i omlopp. Guldgrävarnas fynd vandrade lika snabbt över till de omgivande affärsmännen, hundhandlarna, värdshusvärdarna, bordellägarna. Väldiga förmögenheter kunde hastigt byta ägare vid spelborden.Guldgrävarna letade sig ut i skogarna och utmed flodfårorna. Hundspannet var transportmedlet som fungerade bäst. Hundarna förmådde dra både mannar och tung utrustningen i hög fart över väglösa snövidder.Romanens centralfigur är den före detta fridsamma hemmahunden Buck som under guldruschens strapatser förvandlas till något annat, till en starkare, tåligare, vildare version av sig själv. En varelse han har släktskap med hundratals generationer bakåt i tiden. Det som suger tag i honom, det han djupast lystrar till är ett ociviliserat lockrop som får honom att känna sig som en fri, otämjd hund. Det är lockropet från vildmarken – The Call of the Wild.Jack London (1876-1916) kom från fattiga omständigheter i Kalifornien och fick kämpa sig fram till skolgång och bildning. Under sitt blott fyrtioåriga liv författade han närmare femtio romaner och novellsamlingar. Han var också undersökande journalist, krigskorrespondent och politiskt aktiv socialist. För eftervärlden är han främst känd för sina vildmarksskildringar.Skriet från vildmarken av Jack London. ISBN 978 91 7742 525 0. Högkvalitetspapper, sydda ark, klotband. 144 sidor.

Utgivande förlag: Bakhåll