Skolnära forskningsmetoder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elsie Anderberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Skolnära forskningsmetoder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skolnära forskningsmetoder är skriven av Elsie Anderberg och gavs ut 2016-07-28.

Skolnära forskningsmetoder som bok, ljudbok eller e-bok.
Skolnära forskningsmetoder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 345

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Skolnära forskningsmetoder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skolnära forskningsmetoder. Boken är skriven av författaren Elsie Anderberg. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skolnära forskningsmetoder var 2016-07-28.

Originalspråket som Elsie Anderberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Forskningsmetodik vilket ger den Ea:b som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skolnära forskningsmetoder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 220 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 12 mm och den väger så mycket som . Skolnära forskningsmetoder ISBN är 9789144110271. Skolnära forskningsmetoder är en fristående bok .


Läs Skolnära forskningsmetoder som bok

För dig som vill köpa och läsa Skolnära forskningsmetoder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 345 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skolnära forskningsmetoder som ljudbok

Vill du lyssna på Skolnära forskningsmetoder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Skolnära forskningsmetoder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skolnära forskningsmetoder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skolnära forskningsmetoder som pocket

Skolnära forskningsmetoder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skolnära forskningsmetoder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skolnära forskningsmetoder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skolnära forskningsmetoder
 • Författare: Elsie Anderberg
 • Genre: Forskningsmetodik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2016-07-28
 • Pris: 345
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 220
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 12 mm
 • SAB: Ea:b
 • ISBN: 9789144110271

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skolnära forskningsmetoder?

Skolnära forskningsmetoder är skriven av författaren Elsie Anderberg

När gavs Skolnära forskningsmetoder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-28.

Var kan jag köpa Skolnära forskningsmetoder?

Vi rekommenderar att du köper Skolnära forskningsmetoder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Praktiknära forskning har som mål att förena den vetenskapliga kunskapsprocessen med praktiskt utvecklingsarbete. Den skolnära forskningen är ett exempel på en sådan process, där vetenskaplig kunskap möter lärares erfarenheter för att på så vis stärka måluppfyllelsen i skolan. Det kan handla om lärare som beforskar sin egen praktik, men begreppet hänvisar även till forskning som bedrivs i nära samverkan med skolpraktiken. Sådan forskning tar sin utgångspunkt i lärarens frågor och behov. Ett annat kännetecken är närheten till undervisningen och faktiska situationer i klassrummet där lärare och elever är aktiva.Den här boken erbjuder en översikt av och handledning i olika skolnära forskningsmetoder. Exempel på metoder som tas upp är: Learning study, följeforskning, skuggning och medvandrare. Metoderna är beprövade i olika empiriska sammanhang och exempel ges både från skola, förskola och fritidshem. Skolnära forskningsmetoder vänder sig till studenter på olika lärarutbildningsprogram samt till verksamma lärare och skolledare inom skola, fritidshem och förskola. Även forskare bör finna boken relevant.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB