Singoalla – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Viktor Rydberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Singoalla innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Singoalla är skriven av Viktor Rydberg och gavs ut .

Singoalla som bok, ljudbok eller e-bok.
Singoalla

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Singoalla

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Singoalla. Boken är skriven av författaren Viktor Rydberg. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Singoalla var .

Originalspråket som Viktor Rydberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Singoalla är det: 9789198848052.


Läs Singoalla som bok

För dig som vill köpa och läsa Singoalla som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Singoalla som ljudbok

Vill du lyssna på Singoalla som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Singoalla som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Singoalla som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Singoalla som pocket

Singoalla finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Singoalla med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Singoalla med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Singoalla
  • Författare: Viktor Rydberg
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 159
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848052

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Singoalla?

Singoalla är skriven av författaren Viktor Rydberg

När gavs Singoalla ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Singoalla?

Vi rekommenderar att du köper Singoalla hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

När den unge riddaren Erland Månesköld och den vackra zigenarflickan Singoalla träffas första gången, vid bäcken i vildmarken i den ljusa sommaren, är de två naturbarn som, utan att fråga efter börd, förälskar sig i varandra. Deras möte får oanade konsekvenser för dem själva och människorna omkring dem och Erland måste låta Singoalla bli ett minne blott. Han accepterar de plikter som hans ställning ålägger honom som slottsherre och gifter sig istället med Helena. Men Singoalla har fortfarande makt över Erland och om natten skickar hon Sorgbarn, deras son, till honom, försänker honom i hypnos och för honom till sig om natten. Berättelsen om den unge riddarsonen Erland och hans kärlek till den gåtfulla zigenarflickan Singoalla utspelar sig i medeltidens Småland i mitten av 1300-talet. Romantiska saga.

Utgivande förlag: Darkness Publishing