Silverfjärilen

Silverfjärilen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda Schönbeck

Jämför och hitta det billigaste priset på Silverfjärilen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Silverfjärilen är skriven av Linda Schönbeck och gavs ut .

Silverfjärilen som bok, ljudbok eller e-bok.
Silverfjärilen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Silverfjärilen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Silverfjärilen. Boken är skriven av författaren Linda Schönbeck. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Silverfjärilen var .

Originalspråket som Linda Schönbeck skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Silverfjärilen är det: 9789180313834.


Läs Silverfjärilen som bok

För dig som vill köpa och läsa Silverfjärilen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Silverfjärilen som ljudbok

Vill du lyssna på Silverfjärilen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Silverfjärilen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Silverfjärilen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Silverfjärilen som pocket

Silverfjärilen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Silverfjärilen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Silverfjärilen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Silverfjärilen
  • Författare: Linda Schönbeck
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 206
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313834

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Silverfjärilen?

Silverfjärilen är skriven av författaren Linda Schönbeck

När gavs Silverfjärilen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Silverfjärilen?

Vi rekommenderar att du köper Silverfjärilen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Under studentveckan hittas nittonåriga Emma död och korsfäst i en sjöbod nära hamnen i Skälderviken i Ängelholm. Platsen och motivet visar sig snart leda till händelser flera decennier tidigare. Polisen Max Carlberg och hans kollegor på sektionen för grova brott i Helsingborg slungas nu in i en komplicerad utredning. Frida Hammarsten är avstängd från sin tjänst som utredare på Ekobrott och besöker för första gången på femton år barndomshemmet i Ängelholm där hon tänkt ta det lugnt och renovera. När några pojkar hittar ett kranium råkar Frida vara i närheten. Fyndet visar sig ha en koppling till mordet på Emma och Frida blir allt mer involverad i en utredning hon borde hålla sig långt borta ifrån. LINDA SCHÖNBECK (f. 1973) är till vardags gymnasielärare i samhällskunskap och historia i Ängelholm. Hon debuterar med <i>Silverfjärilen</i>. "… en väl genomförd debut som säkerligen kommer att gå hem hos många." – Julia Nilsefur, BTJ, betyg 4 av 5 "<i>Silverfjärilen</i> bjöd på nagelbitande spännande." – Betsybybook "En spänningsroman som verkligen håller mig på helspänn genom hela boken. Det är rått, sorgligt, spännande och oförutsägbar." – Stinas_boksida

Utgivande förlag: Bokfabriken