Silverådern – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ida S Skjelbakken

Jämför och hitta det billigaste priset på Silverådern innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Silverådern är skriven av Ida S Skjelbakken och gavs ut 2015-10-23.

Silverådern som bok, ljudbok eller e-bok.
Silverådern

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 200

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Silverådern

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Silverådern. Boken är skriven av författaren Ida S Skjelbakken. Boknöje är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Silverådern var 2015-10-23.

Originalspråket som Ida S Skjelbakken skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk romantik vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Silverådern i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 220 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 25 mm och den väger så mycket som 370 g. Silverådern ISBN är . Silverådern är en del av serien: Krönikan om Ylva Alm (del 18).


Läs Silverådern som bok

För dig som vill köpa och läsa Silverådern som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 200 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Silverådern som ljudbok

Vill du lyssna på Silverådern som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Silverådern som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Silverådern som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Silverådern som pocket

Silverådern finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Silverådern med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Silverådern med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Silverådern
 • Författare: Ida S Skjelbakken
 • Genre: Historisk romantik
 • Förlag: Boknöje
 • Utgivningsdatum: 2015-10-23
 • Pris: 200
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 220
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 25 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Silverådern?

Silverådern är skriven av författaren Ida S Skjelbakken

När gavs Silverådern ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-23.

Var kan jag köpa Silverådern?

Vi rekommenderar att du köper Silverådern hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ylva oroar sig för att berätta sanningen om Emthe för föräldrarna. Kommer de att se annorlunda på Aksel hädanefter?Fadern stod framför henne med en blick som var lika mörk som en ovädershimmel. En horunge alltså?! mumlade han mellan hopbitna tänder. Har du verkligen tagit med dig Aksel Tveters horunge hit?Siljes känslor för Samuel blir allt starkare. Hur länge kommer hon att klara av att hålla sig borta från honom?

Utgivande förlag: Boknöje