Siesta hela veckan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Sigurd

Jämför och hitta det billigaste priset på Siesta hela veckan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Siesta hela veckan är skriven av Jan Sigurd och gavs ut 2012-09-25.

Siesta hela veckan som bok, ljudbok eller e-bok.
Siesta hela veckan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 90

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Siesta hela veckan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Siesta hela veckan. Boken är skriven av författaren Jan Sigurd. Mostal AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Siesta hela veckan var 2012-09-25.

Originalspråket som Jan Sigurd skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Siesta hela veckan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 158 x 22 mm och den väger så mycket som . Siesta hela veckan ISBN är 9789197966429. Siesta hela veckan är en fristående bok .


Läs Siesta hela veckan som bok

För dig som vill köpa och läsa Siesta hela veckan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 90 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Siesta hela veckan som ljudbok

Vill du lyssna på Siesta hela veckan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Siesta hela veckan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Siesta hela veckan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Siesta hela veckan som pocket

Siesta hela veckan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Siesta hela veckan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Siesta hela veckan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Siesta hela veckan
 • Författare: Jan Sigurd
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Mostal AB
 • Utgivningsdatum: 2012-09-25
 • Pris: 90
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 210 x 158 x 22 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789197966429

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Siesta hela veckan?

Siesta hela veckan är skriven av författaren Jan Sigurd

När gavs Siesta hela veckan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-09-25.

Var kan jag köpa Siesta hela veckan?

Vi rekommenderar att du köper Siesta hela veckan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Malmö är som franska språket:Inga regler utan undantag.Stadens minsta gata är 50 meter långoch heter Norra Långgatan.Föreningsgatan börjar med nummer 1på vänster sida, alla andra på höger.Sergeantgatan ligger på Höja, medanLöjtnants-, Kaptens-, Majors- ochKommendörsgatorna är samlade mitti stan. Påsklilje-, Snödropps-, Hyacint- ochTulpangatorna finns på Holmamedan Krokusgatan är på Videdal.I det fattiga Rosengård har alla gatornanamn efter adelsmän.I Malmö är det oberäkneliga regel,det oförutsägbara förutsägbart ochdet inkonsekventa konsekvent.Sans och måtta bor inte här.Siesta ligger på Gamla Väster.

Utgivande förlag: Mostal AB