Shizuo Kakutani – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av S Kakutani

Jämför och hitta det billigaste priset på Shizuo Kakutani innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Shizuo Kakutani är skriven av S Kakutani och gavs ut 2013-01-19.

Shizuo Kakutani som bok, ljudbok eller e-bok.
Shizuo Kakutani

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 779

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Shizuo Kakutani

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Shizuo Kakutani. Boken är skriven av författaren S Kakutani. Springer-Verlag New York Inc. är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Shizuo Kakutani var 2013-01-19.

Originalspråket som S Kakutani skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Naturvetenskap: allmänt Uppslagsverk & referenser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Shizuo Kakutani i traditionell inbundet format så består den av 906 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Shizuo Kakutani ISBN är 9781461253938. Shizuo Kakutani är en fristående bok .


Läs Shizuo Kakutani som bok

För dig som vill köpa och läsa Shizuo Kakutani som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 779 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Shizuo Kakutani som ljudbok

Vill du lyssna på Shizuo Kakutani som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Shizuo Kakutani som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Shizuo Kakutani som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Shizuo Kakutani med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Shizuo Kakutani med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Shizuo Kakutani
 • Författare: S Kakutani
 • Genre: Naturvetenskap: allmänt Uppslagsverk & referenser
 • Förlag: Springer-Verlag New York Inc.
 • Utgivningsdatum: 2013-01-19
 • Pris: 779
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 906
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9781461253938
Vem har skrivit Shizuo Kakutani?

Shizuo Kakutani är skriven av författaren S Kakutani.

När gavs Shizuo Kakutani ut?

Boken gavs ut 2013-01-19.

Var kan jag köpa Shizuo Kakutani

Vi rekommenderar att du köper Shizuo Kakutani hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Springer-Verlag New York Inc.