Shark! Shark! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Young

Jämför och hitta det billigaste priset på Shark! Shark! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Shark! Shark! är skriven av Young och gavs ut 2005-10-01.

Shark! Shark! som bok, ljudbok eller e-bok.
Shark! Shark!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1819

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Shark! Shark!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Shark! Shark!. Boken är skriven av författaren Young. Kegan Paul är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Shark! Shark! var 2005-10-01.

Originalspråket som Young skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Etnicitetsvetenskap Fiskar & akvarier Marinbiologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Shark! Shark! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 320 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 239 x 161 x 25 mm och den väger så mycket som 690 g. Shark! Shark! ISBN är 9780710307354. Shark! Shark! är en fristående bok .


Läs Shark! Shark! som bok

För dig som vill köpa och läsa Shark! Shark! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1819 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Shark! Shark! som ljudbok

Vill du lyssna på Shark! Shark! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Shark! Shark! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Shark! Shark! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Shark! Shark! som pocket

Shark! Shark! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Shark! Shark! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Shark! Shark! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Shark! Shark!
 • Författare: Young
 • Genre: Etnicitetsvetenskap Fiskar & akvarier Marinbiologi
 • Förlag: Kegan Paul
 • Utgivningsdatum: 2005-10-01
 • Pris: 1819
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 320
 • Fysiska dimensioner: 239 x 161 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780710307354

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Shark! Shark!?

Shark! Shark! är skriven av författaren Young

När gavs Shark! Shark! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-10-01.

Var kan jag köpa Shark! Shark!?

Vi rekommenderar att du köper Shark! Shark! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

First Published in 2005. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.

Utgivande förlag: Kegan Paul