Selma – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hannah Lutz

Jämför och hitta det billigaste priset på Selma innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Selma är skriven av Hannah Lutz och gavs ut .

Selma som bok, ljudbok eller e-bok.
Selma

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 223

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Selma

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Selma. Boken är skriven av författaren Hannah Lutz. Förlaget M är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Selma var .

Originalspråket som Hannah Lutz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Selma är det: 9789523335509.


Läs Selma som bok

För dig som vill köpa och läsa Selma som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 223 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Selma som ljudbok

Vill du lyssna på Selma som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Selma som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Selma som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Selma som pocket

Selma finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Selma med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Selma med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Selma
  • Författare: Hannah Lutz
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Förlaget M
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 223
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789523335509

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Selma?

Selma är skriven av författaren Hannah Lutz

När gavs Selma ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Selma?

Vi rekommenderar att du köper Selma hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Selma fyller 66 år och är därmed den kvinna i släkten som har levt längst. Som ung fick hon höra om en envis bröstcancer som löper i släktens gener, och uppmanades ta slaget som en stark, ödmjuk och tacksam kvinna något hon rasade emot. I mitten av 90-talet, då genmutation BRCA2 upptäcktes, genomgick Selma en preventiv operation. Selmas 66:e födelsedag skulle firas med ett dopp i havet, en fest för cellerna, men nu har hon inte lust. Dagen verkar plötsligt oändlig. Dottern Olga bär inte pa genen. Över sommaren åker hon till Norge för att vandra. Hon sänder vykort till Selma, men stänger av mobilen. Då Selma inte kan nå Olga börjar frågorna pressa sig fram. Har Selmas önskan att skydda sin dotter från familjens historia haft motsatt verkan? En bok om de val vi gör för varandra, både när vi talar och tiger. Om att leva i dödens skugga, och om att ta sitt öde i egna händer. Ömsint, rasande, kroppsligt och klart skriver <b>Hannah Lutz </b>om Selmas förnimmelser i en åldrande, opålitlig kropp. Om sex – både att upptäcka lusten som ung och sedan utforska den med män och kvinnor. Om att äta, och att simma, och att finnas till. Ljus, bakelser, värme, vänlighet, blod, regn, lukter – texten påminner om <b>Virginia Woolf </b>i sin förmåga att flyta i tiden och mellan människors medvetanden.

Utgivande förlag: Förlaget M