Selbstmord auf Raten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nora Ludwig

Jämför och hitta det billigaste priset på Selbstmord auf Raten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Selbstmord auf Raten är skriven av Nora Ludwig och gavs ut 2012-03-20.

Selbstmord auf Raten som bok, ljudbok eller e-bok.
Selbstmord auf Raten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Selbstmord auf Raten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Selbstmord auf Raten. Boken är skriven av författaren Nora Ludwig. Adebor Verlag e.K. är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Selbstmord auf Raten var 2012-03-20.

Originalspråket som Nora Ludwig skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (paperback).

Om du vill läsa Selbstmord auf Raten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 84 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Selbstmord auf Raten ISBN är 9783981454222. Selbstmord auf Raten är en fristående bok .


Läs Selbstmord auf Raten som bok

För dig som vill köpa och läsa Selbstmord auf Raten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Selbstmord auf Raten som ljudbok

Vill du lyssna på Selbstmord auf Raten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Selbstmord auf Raten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Selbstmord auf Raten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Selbstmord auf Raten som pocket

Selbstmord auf Raten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Selbstmord auf Raten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Selbstmord auf Raten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Selbstmord auf Raten
 • Författare: Nora Ludwig
 • Genre:
 • Förlag: Adebor Verlag e.K.
 • Utgivningsdatum: 2012-03-20
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (paperback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 84
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783981454222

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Selbstmord auf Raten?

Selbstmord auf Raten är skriven av författaren Nora Ludwig

När gavs Selbstmord auf Raten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-03-20.

Var kan jag köpa Selbstmord auf Raten?

Vi rekommenderar att du köper Selbstmord auf Raten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Adebor Verlag e.K.