Seeschlachten de 20. Jahrhunderts – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av George Bruce

Jämför och hitta det billigaste priset på Seeschlachten de 20. Jahrhunderts innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Seeschlachten de 20. Jahrhunderts är skriven av George Bruce och gavs ut 2004-04-01.

Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som bok, ljudbok eller e-bok.
Seeschlachten de 20. Jahrhunderts

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Seeschlachten de 20. Jahrhunderts

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Seeschlachten de 20. Jahrhunderts. Boken är skriven av författaren George Bruce. Flechsig Verlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Seeschlachten de 20. Jahrhunderts var 2004-04-01.

Originalspråket som George Bruce skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (hardback).

Om du vill läsa Seeschlachten de 20. Jahrhunderts i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Seeschlachten de 20. Jahrhunderts ISBN är 9783881895064. Seeschlachten de 20. Jahrhunderts är en fristående bok .


Läs Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som bok

För dig som vill köpa och läsa Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som ljudbok

Vill du lyssna på Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Seeschlachten de 20. Jahrhunderts som pocket

Seeschlachten de 20. Jahrhunderts finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Seeschlachten de 20. Jahrhunderts med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Seeschlachten de 20. Jahrhunderts med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Seeschlachten de 20. Jahrhunderts
 • Författare: George Bruce
 • Genre:
 • Förlag: Flechsig Verlag
 • Utgivningsdatum: 2004-04-01
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden (hardback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783881895064

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Seeschlachten de 20. Jahrhunderts?

Seeschlachten de 20. Jahrhunderts är skriven av författaren George Bruce

När gavs Seeschlachten de 20. Jahrhunderts ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-04-01.

Var kan jag köpa Seeschlachten de 20. Jahrhunderts?

Vi rekommenderar att du köper Seeschlachten de 20. Jahrhunderts hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Flechsig Verlag