Sandhamn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Liljestrand

Jämför och hitta det billigaste priset på Sandhamn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sandhamn är skriven av Jens Liljestrand och gavs ut 2011-05-24.

Sandhamn som bok, ljudbok eller e-bok.
Sandhamn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sandhamn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sandhamn. Boken är skriven av författaren Jens Liljestrand. Novellix är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sandhamn var 2011-05-24.

Originalspråket som Jens Liljestrand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Sandhamn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 30 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 149 x 105 x 3 mm och den väger så mycket som 40 g. Sandhamn ISBN är 9789186847029. Sandhamn är en del av serien: Noveller från Novellix(del 1).


Läs Sandhamn som bok

För dig som vill köpa och läsa Sandhamn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sandhamn som ljudbok

Vill du lyssna på Sandhamn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sandhamn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sandhamn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sandhamn som pocket

Sandhamn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sandhamn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sandhamn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sandhamn
 • Författare: Jens Liljestrand
 • Genre:
 • Förlag: Novellix
 • Utgivningsdatum: 2011-05-24
 • Pris: 59
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 30
 • Fysiska dimensioner: 149 x 105 x 3 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789186847029

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sandhamn?

Sandhamn är skriven av författaren Jens Liljestrand

När gavs Sandhamn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-05-24.

Var kan jag köpa Sandhamn?

Vi rekommenderar att du köper Sandhamn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Känner marken under fötterna, gungar lätt, hör vågorna slå mot stranden, segelbåtarna en bit bort, ljudet av vanten som slår mot masterna, festerna, musik, röster. Doften. Blommig och söt. Flickparfym. “Jag undrade just vart du tagit vägen”, säger hon. “Pappa gick tillbaka till båten men han sa att jag skulle hälsa.””[…] den manlighet i kris som Liljestrand gjort sig känd för att skildra, gör sig än en gång akut gällande. “Sandhamn” läser jag som en modern version av Dagermans “Var är min islandströja?”.” HD”Liljestrand är en skicklig berättare, jag sugs in i denna suggestiva och obehagliga historia om en man som allt mer tappar fotfästet.” UNTNovellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet – allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format.

Utgivande förlag: Novellix