Samlade verk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lydia Sandgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Samlade verk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samlade verk är skriven av Lydia Sandgren och gavs ut 2021-04-15.

Samlade verk som bok, ljudbok eller e-bok.
Samlade verk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Samlade verk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samlade verk. Boken är skriven av författaren Lydia Sandgren. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samlade verk var 2021-04-15.

Originalspråket som Lydia Sandgren skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du är ute efter ISBN-numret för Samlade verk är det: 9789100187446.


Läs Samlade verk som bok

För dig som vill köpa och läsa Samlade verk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samlade verk som ljudbok

Vill du lyssna på Samlade verk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Samlade verk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samlade verk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samlade verk som pocket

Samlade verk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samlade verk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samlade verk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Samlade verk
  • Författare: Lydia Sandgren
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-15
  • Pris: 79
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789100187446

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samlade verk?

Samlade verk är skriven av författaren Lydia Sandgren

När gavs Samlade verk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-15.

Var kan jag köpa Samlade verk?

Vi rekommenderar att du köper Samlade verk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vinnare av Augustpriset 2020 i den skönlitterära klassen. I Göteborg förbereds en stor retrospektiv över konstnären Gustav Beckers verk från 1980-talet och framåt. Vart psykologstudenten Rakel än vänder sig möter hon sin gåtfullt försvunna mammas ansikte på utställningsaffischen som är tapetserad över stan. I samma veva slungas Rakels pappa, förläggaren Martin Berg, in i en omtumlande livskris. "Samlade verk" är en roman om djup kärlek, mångårig vänskap och konst i spänningsfältet mellan fiktion och sanning. Dessutom är det en storslagen Göteborgsskildring med moderniteten och klassresan som fond.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag