Samlade dikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gustaf Fröding

Jämför och hitta det billigaste priset på Samlade dikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samlade dikter är skriven av Gustaf Fröding och gavs ut .

Samlade dikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Samlade dikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 265

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Samlade dikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samlade dikter. Boken är skriven av författaren Gustaf Fröding. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samlade dikter var .

Originalspråket som Gustaf Fröding skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Samlade dikter är det: 9789180634793.


Läs Samlade dikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Samlade dikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 265 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samlade dikter som ljudbok

Vill du lyssna på Samlade dikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Samlade dikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samlade dikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samlade dikter som pocket

Samlade dikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samlade dikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samlade dikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Samlade dikter
  • Författare: Gustaf Fröding
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 265
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180634793

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samlade dikter?

Samlade dikter är skriven av författaren Gustaf Fröding

När gavs Samlade dikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Samlade dikter?

Vi rekommenderar att du köper Samlade dikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Redan år 1891, när Gustaf Fröding debuterade med diktsamlingen Gitarr och dragharmonika, var han påverkad av sin sjukdom, vilken han beskrev som »en slöja av jord«. Men den psykiska ohälsan beredde också plats för perioder av intensivt skapande. Med rytmisk musikalitet och utsökt känsla för klanger och ljud skapade han en poesi som genast vann publikens kärlek. I sin strävan efter ett genuint uttryck lät han gärna den värmländska dialekten och lokala företeelser genomsyra dikterna, men var också mer explicit än vad tiden tolererade, vilket bland annat ledde till åtal för osedlighet._x000D_ I denna volym samlas Frödings poesi – från debuten 1891, över Stänk och flikar [1896] och Nytt och gammalt [1897], fram till Gralstänk [1898]. Här finns alla de berömda antologismyckena såväl som mindre kända dikter och oväntade fynd. Tillsammans bildar de ett av Sveriges mest älskade poetiska författarskap._x000D_ _x000D_ GUSTAF FRÖDING föddes år 1860 på värmländska Alsters herrgård och studerade med begränsad framgång i Uppsala. Under åren före debuten var han anställd på Karlstads-Tidningen, där han bland annat blev en av pionjärerna för dagsversen. Långa perioder vårdades han på nervanstalter och hospital. Han avled år 1911._x000D_ _x000D_

Utgivande förlag: Modernista