Samlade dikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Lindegren

Jämför och hitta det billigaste priset på Samlade dikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samlade dikter är skriven av Erik Lindegren och gavs ut 2010-08-05.

Samlade dikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Samlade dikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 188

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Samlade dikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samlade dikter. Boken är skriven av författaren Erik Lindegren. Themis Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samlade dikter var 2010-08-05.

Originalspråket som Erik Lindegren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Samlade dikter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 367 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 130 x 26 mm och den väger så mycket som 539 g. Samlade dikter ISBN är 9789197835923. Samlade dikter är en fristående bok .


Läs Samlade dikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Samlade dikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 188 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samlade dikter som ljudbok

Vill du lyssna på Samlade dikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Samlade dikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samlade dikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samlade dikter som pocket

Samlade dikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samlade dikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samlade dikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Samlade dikter
 • Författare: Erik Lindegren
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Themis Förlag
 • Utgivningsdatum: 2010-08-05
 • Pris: 188
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 367
 • Fysiska dimensioner: 220 x 130 x 26 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789197835923

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samlade dikter?

Samlade dikter är skriven av författaren Erik Lindegren

När gavs Samlade dikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-08-05.

Var kan jag köpa Samlade dikter?

Vi rekommenderar att du köper Samlade dikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna samlingsvolym innehåller hans berömda diktsamlingar “mannen utan väg”, “Sviter” och “Vinteroffer” och även hans lyrikdebut “Posthum ungdom”. De 38 dikter han skrev till målningar av Halmstadgruppen återges med målningarna. Dessutom är alla hans spridda dikter med som publicerades i olika tidningar, tidskrifter och antologier.

Utgivande förlag: Themis Förlag