Sagoskeppet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Claes-Göran Wetterholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagoskeppet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagoskeppet är skriven av Claes-Göran Wetterholm och gavs ut 2014-05-26.

Sagoskeppet som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagoskeppet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 230

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagoskeppet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagoskeppet. Boken är skriven av författaren Claes-Göran Wetterholm. Ekerlids är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagoskeppet var 2014-05-26.

Originalspråket som Claes-Göran Wetterholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia vilket ger den Prcddh:k.5 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Sagoskeppet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 319 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 168 x 25 mm och den väger så mycket som . Sagoskeppet ISBN är 9789187391408. Sagoskeppet är en fristående bok .


Läs Sagoskeppet som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagoskeppet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 230 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagoskeppet som ljudbok

Vill du lyssna på Sagoskeppet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagoskeppet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagoskeppet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagoskeppet som pocket

Sagoskeppet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagoskeppet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagoskeppet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sagoskeppet
 • Författare: Claes-Göran Wetterholm
 • Genre: Historia
 • Förlag: Ekerlids
 • Utgivningsdatum: 2014-05-26
 • Pris: 230
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 319
 • Fysiska dimensioner: 240 x 168 x 25 mm
 • SAB: Prcddh:k.5
 • ISBN: 9789187391408

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagoskeppet?

Sagoskeppet är skriven av författaren Claes-Göran Wetterholm

När gavs Sagoskeppet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-05-26.

Var kan jag köpa Sagoskeppet?

Vi rekommenderar att du köper Sagoskeppet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I Sagoskeppet berättar Claes-Göran Wetterholm om människor ombord på Titanic, människor som hade med händelsen att göra och de myter som skapats kring förlisningen för snart 100 år sedan. Att vi idag berättar mer om det vi önskar skulle ha hänt än det som egentligen skedde, är ett av bokens teman. Att en orkester spelade Närmare Gud till dig strax innan fartyget sjönk är en mycket bra historia, men den stämmer inte. Och hur var det egentligen med allt tal om att kvinnor och barn räddades, medan de flesta männen omkom? Hur stämmer detta med statistiken som visar att nästan lika många män som kvinnor räddades? Titanic är idag inte bara sanning och myt, hon har kommit att bli en symbol för väldigt mycket, för triumf och tragedi, för teknikens fåfänga försök att besegra naturen, för kärlek och sorg. Själva fartyget har blivit en farkost för många idéer och tankar och som sådan har hon blivit en av de starkaste symbolerna i det moderna västerlandet, samtidigt som hon är en av de få, stora mytiska berättelserna som det förra århundradet frambringade. Claes-Göran Wetterholm, författare och etnolog, är en av världens främsta Titanicexperter. Han har givit ut ett tiotal verk om Titanic, fartyg, vrak och hav. Claes-Göran Wetterholm har arbetat med utställningar om Titanic, emigration och fartygshistoria i flera europeiska länder och flitigt medverkat i TV, radio och tidningar.

Utgivande förlag: Ekerlids