Sagan om den nyfikna abborren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elsa Beskow

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagan om den nyfikna abborren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagan om den nyfikna abborren är skriven av Elsa Beskow och gavs ut 2021-10-06.

Sagan om den nyfikna abborren som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagan om den nyfikna abborren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagan om den nyfikna abborren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagan om den nyfikna abborren. Boken är skriven av författaren Elsa Beskow. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagan om den nyfikna abborren var 2021-10-06.

Originalspråket som Elsa Beskow skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sagan om den nyfikna abborren är det: 9789179758684.


Läs Sagan om den nyfikna abborren som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagan om den nyfikna abborren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagan om den nyfikna abborren som ljudbok

Vill du lyssna på Sagan om den nyfikna abborren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagan om den nyfikna abborren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagan om den nyfikna abborren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagan om den nyfikna abborren som pocket

Sagan om den nyfikna abborren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagan om den nyfikna abborren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagan om den nyfikna abborren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sagan om den nyfikna abborren
  • Författare: Elsa Beskow
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-06
  • Pris: 69
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758684

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagan om den nyfikna abborren?

Sagan om den nyfikna abborren är skriven av författaren Elsa Beskow

När gavs Sagan om den nyfikna abborren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-06.

Var kan jag köpa Sagan om den nyfikna abborren?

Vi rekommenderar att du köper Sagan om den nyfikna abborren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den lille abborren Kvick blir nyfiken på de stora grodorna som går på två ben och heter människor. Om dem har tant Rödspätta, farbror Braxen och farbror Gädda berättat, eller snarare varnat honom för. En dag när Kvick är alltför frimodig, blir han uppdragen på en krok av lille Thomas som, enligt en groda, är en snäll liten pojke. Gäddan, Braxen och Rödspättan blir tipsade om en gammal grodfe som kan trolla så att fiskarna kan få ben och andas luft. Väl förtrollade går de hem till Thomas och ber honom släppa ut lille Kvick, vilket Thomas givetvis gör när han förstår att Kvick inte alls trivs i sitt burkakvarium.Sen lär grodan Thomas att simma och snart kan han simma lika bra som fiskarna. Slutet gott, allting gott! Elsa Beskow har genom sina illustrationer fängslat generationer av barn, och uppskattas än idag. Tidigare har "Ocke, Nutta och Pillerill", "Tummelisa" och "ABC-resan" av Elsa Beskow kommit ut i "Ekorrserien" och de har varit mycket uppskattade.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen