Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Brantinger

Jämför och hitta det billigaste priset på Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer är skriven av Annika Brantinger och gavs ut 2016-10-03.

Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som bok, ljudbok eller e-bok.
Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer. Boken är skriven av författaren Annika Brantinger. Brantinger Ord Bild Vision är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer var 2016-10-03.

Originalspråket som Annika Brantinger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religiös social etik & religiöst socialt arbete vilket ger den Cgc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 201 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 12 mm och den väger så mycket som 272 g. Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer ISBN är 9789198335125. Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer är en fristående bok .


Läs Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som bok

För dig som vill köpa och läsa Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som ljudbok

Vill du lyssna på Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer som pocket

Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer
 • Författare: Annika Brantinger
 • Genre: Religiös social etik & religiöst socialt arbete
 • Förlag: Brantinger Ord Bild Vision
 • Utgivningsdatum: 2016-10-03
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 201
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 12 mm
 • SAB: Cgc
 • ISBN: 9789198335125

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer?

Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer är skriven av författaren Annika Brantinger

När gavs Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-03.

Var kan jag köpa Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer?

Vi rekommenderar att du köper Rustad för själavård. Det autentiska mötets grundläggande faktorer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Rustad för själavård står själasörjaren i fokus. Vem är själasörjaren? Vad rustar själasörjaren för arbetet med tung själavård? Krävs det särskilda förutsättningar eller förhållningssätt? Handlar det om personlighet? Hur stor betydelse har arbetsmiljön?Genom att belysa fängelsesjälasörjarens arbete genom historien, skapar författaren en ökad förståelse för själasörjarens situation idag, såväl innanför som utanför murarna. Författaren visar också när själavårdsarbetet inte alltid fungerar och tar upp till diskussion vad som kan bidra till en kvalitetssäkring. De faktorer som rustar själasörjaren för autentiska möten med konfidenten presenteras i utrustningslistan, som uppmuntrar till reflektion. Rustad för själavård är intressant inte bara för själasörjare och historieintresserade utan även för alla som arbetar med själavårdande möten och existentiella samtal.Författaren Annika Brantinger är verksam som präst och konstnär.

Utgivande förlag: Brantinger Ord Bild Vision