Rosanna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linus Törneberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Rosanna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rosanna är skriven av Linus Törneberg och gavs ut 2019-08-23.

Rosanna som bok, ljudbok eller e-bok.
Rosanna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rosanna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rosanna. Boken är skriven av författaren Linus Törneberg. Tallbergs Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rosanna var 2019-08-23.

Originalspråket som Linus Törneberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Rosanna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 70 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 5 x 180 x 120 mm och den väger så mycket som 68 g. Rosanna ISBN är 9789198473438. Rosanna är en del av serien: Djävulssägnerna (del 1).


Läs Rosanna som bok

För dig som vill köpa och läsa Rosanna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rosanna som ljudbok

Vill du lyssna på Rosanna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rosanna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rosanna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rosanna som pocket

Rosanna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rosanna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rosanna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rosanna
 • Författare: Linus Törneberg
 • Genre: Noveller
 • Förlag: Tallbergs Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-08-23
 • Pris: 79
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 70
 • Fysiska dimensioner: 5 x 180 x 120 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789198473438

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rosanna?

Rosanna är skriven av författaren Linus Törneberg

När gavs Rosanna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-23.

Var kan jag köpa Rosanna?

Vi rekommenderar att du köper Rosanna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rosanna föddes 1603 i en mörk skog med självaste Djävulen närvarande. Det här är berättelsen om Rosannas liv och hennes kärlek, som måste hållas gömd från världen. En kärlek som är mellan två kvinnor, vilket inte ses med blida ögon av sin samtid. Berättelsen om Rosanna är början på en 500 år lång kamp för kärlek och lycka. Kommer kärleken segra eller är den dömd på förhand? Djävulssägnerna är fem queera skräcknoveller som sträcker sig från år 1603 till år 2186. Du får följa Rosanna, Arvid, Gabriella, Hannes, Erik och många fler under olika epoker och ta del av deras öden. Berättelserna går även att läsa enskilt men vi rekommenderar att du läser dem i ordning.

Utgivande förlag: Tallbergs Förlag