Röda rummet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av August Strindberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Röda rummet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Röda rummet är skriven av August Strindberg och gavs ut 2016-06-13.

Röda rummet som bok, ljudbok eller e-bok.
Röda rummet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 64

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Röda rummet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Röda rummet. Boken är skriven av författaren August Strindberg. Akelius Språkkurs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Röda rummet var 2016-06-13.

Originalspråket som August Strindberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Röda rummet i traditionell inbundet format så består den av 111 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 8 mm och den väger så mycket som 68 g. Röda rummet ISBN är 9789198329643. Röda rummet är en del av serien: Akelius Språkkurs AB.


Läs Röda rummet som bok

För dig som vill köpa och läsa Röda rummet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 64 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Röda rummet som ljudbok

Vill du lyssna på Röda rummet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Röda rummet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Röda rummet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Röda rummet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Röda rummet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Röda rummet
 • Författare: August Strindberg
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Akelius Språkkurs
 • Utgivningsdatum: 2016-06-13
 • Pris: 64
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 111
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 8 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789198329643
Vem har skrivit Röda rummet?

Röda rummet är skriven av författaren August Strindberg.

När gavs Röda rummet ut?

Boken gavs ut 2016-06-13.

Var kan jag köpa Röda rummet

Vi rekommenderar att du köper Röda rummet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Arvid Falk är journalist.Hans vänner är konstnärer.De bor i Stockholm på 1800-talet.Arvid skriver om företag som lurar människor.Texten är förenklad av Alf Isemo och Sara Emmerö.Bilder av Olga Zhernova.E-bok finns på Youtube eller via språkkursen på akelius.seDär finns förklaringar till svåra ord.

Utgivande förlag: Akelius Språkkurs