Risk för regn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Fredriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Risk för regn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Risk för regn är skriven av Anna Fredriksson och gavs ut 2019-01-04.

Risk för regn som bok, ljudbok eller e-bok.
Risk för regn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Risk för regn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Risk för regn. Boken är skriven av författaren Anna Fredriksson. Månpocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Risk för regn var 2019-01-04.

Originalspråket som Anna Fredriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Risk för regn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 166 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 160 x 111 x 11 mm och den väger så mycket som . Risk för regn ISBN är 9789175039022. Risk för regn är en fristående bok .


Läs Risk för regn som bok

För dig som vill köpa och läsa Risk för regn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Risk för regn som ljudbok

Vill du lyssna på Risk för regn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Risk för regn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Risk för regn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Risk för regn som pocket

Risk för regn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Risk för regn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Risk för regn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Risk för regn
 • Författare: Anna Fredriksson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Månpocket
 • Utgivningsdatum: 2019-01-04
 • Pris: 89
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 166
 • Fysiska dimensioner: 160 x 111 x 11 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175039022

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Risk för regn?

Risk för regn är skriven av författaren Anna Fredriksson

När gavs Risk för regn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-04.

Var kan jag köpa Risk för regn?

Vi rekommenderar att du köper Risk för regn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En inkännande kortroman om romantik i övre medelåldern. Det nyförälskade paret Lena och Staffan ska ut på road trip. Lena, 55, har i tre långa år efter skilsmässan oroat sig för att åldras i ensamhet. Lyckan är stor över att få ge sig iväg ut på bilturné och att få tillbringa tid med Staffans dotter och de tre egna barnen. Detta är ett stort och nervöst steg i deras förhållande – och inklämd i en för tajt spandexklänning oroar sig Lena för hur det ska gå. Oron visar sig befogad, men kanske inte på det sätt hon tänkt. Resan blir en överraskande upptäcktsfärd in i två skilda familjekulturer, där hon får se nya egenheter och sidor hos Staffan. Men hon tvingas också se sig själv med hans ögon – något hon inte alls varit beredd på.

Utgivande förlag: Månpocket