Retrospekulativt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Krister Petersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Retrospekulativt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Retrospekulativt är skriven av Krister Petersson och gavs ut 2011-09-15.

Retrospekulativt som bok, ljudbok eller e-bok.
Retrospekulativt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 113

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Retrospekulativt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Retrospekulativt. Boken är skriven av författaren Krister Petersson. Egmont Kärnan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Retrospekulativt var 2011-09-15.

Originalspråket som Krister Petersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den Hci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Retrospekulativt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 220 x 9 mm och den väger så mycket som 340 g. Retrospekulativt ISBN är 9789174055740. Retrospekulativt är en del av serien: Uti vår hage.


Läs Retrospekulativt som bok

För dig som vill köpa och läsa Retrospekulativt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 113 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Retrospekulativt som ljudbok

Vill du lyssna på Retrospekulativt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Retrospekulativt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Retrospekulativt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Retrospekulativt som pocket

Retrospekulativt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Retrospekulativt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Retrospekulativt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Retrospekulativt
 • Författare: Krister Petersson
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Egmont Kärnan
 • Utgivningsdatum: 2011-09-15
 • Pris: 113
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 225 x 220 x 9 mm
 • SAB: Hci
 • ISBN: 9789174055740

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Retrospekulativt?

Retrospekulativt är skriven av författaren Krister Petersson

När gavs Retrospekulativt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-09-15.

Var kan jag köpa Retrospekulativt?

Vi rekommenderar att du köper Retrospekulativt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Uti vår hage är en av Sveriges mest populära serier och har funnits sedan 1983. Sedan 2002 har den haft sin egen tidning. Nu har vi samlat serier från 1986-1991, speciellt utvalda av kreatören Krister Petersson. Utöver serier finns också artiklar, skisser och mycket annat intressant om serien och dess skapare.

Utgivande förlag: Egmont Kärnan