Requiem på Dimön – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mariette Lindstein

Jämför och hitta det billigaste priset på Requiem på Dimön innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Requiem på Dimön är skriven av Mariette Lindstein och gavs ut 2020-03-18.

Requiem på Dimön som bok, ljudbok eller e-bok.
Requiem på Dimön

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 203

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Requiem på Dimön

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Requiem på Dimön. Boken är skriven av författaren Mariette Lindstein. HarperCollins Nordic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Requiem på Dimön var 2020-03-18.

Originalspråket som Mariette Lindstein skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Requiem på Dimön i traditionell inbundet format så består den av 489 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 145 x 34 mm och den väger så mycket som 544 g. Requiem på Dimön ISBN är 9789150947106. Requiem på Dimön är en del av serien: ViaTerra (del 4).


Läs Requiem på Dimön som bok

För dig som vill köpa och läsa Requiem på Dimön som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 203 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Requiem på Dimön som ljudbok

Vill du lyssna på Requiem på Dimön som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Requiem på Dimön som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Requiem på Dimön som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Requiem på Dimön med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Requiem på Dimön med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Requiem på Dimön
 • Författare: Mariette Lindstein
 • Genre: Deckare
 • Förlag: HarperCollins Nordic
 • Utgivningsdatum: 2020-03-18
 • Pris: 203
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 489
 • Fysiska dimensioner: 217 x 145 x 34 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789150947106
Vem har skrivit Requiem på Dimön?

Requiem på Dimön är skriven av författaren Mariette Lindstein.

När gavs Requiem på Dimön ut?

Boken gavs ut 2020-03-18.

Var kan jag köpa Requiem på Dimön

Vi rekommenderar att du köper Requiem på Dimön hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Herrgården på Dimön, en gång hem åt en blomstrande sekt, står nu ödslig och övergiven. Två år har gått sedan den karismatiske sektledaren Franz Oswald offrade sin egen son för att rädda en ung kvinna, Julia Frisk, och själv drabbades av en stroke. Återhämtningen har varit lång och mödosam men nu är han tillbaka och mer målmedveten än någonsin. Om det inte vore för de ovälkomna känslostormar han drabbas av …Julia jobbar som redaktionsassistent på en modetidning och vill avancera. Så dyker hennes stora chans upp: Tidningen vill ha en intervju med Franz Oswald – och han vägrar låta sig intervjuas av någon annan än Julia. Trots att alla i hennes närhet avråder henne från att träffa Franz gör hon intervjun. När han berättar att han tänker återvända till Dimön och iscensätta ett experiment han kallar “Requiem” – dödsmässan – tar hennes nyfikenhet över. Och som vanligt när Franz Oswald är inblandad spinner snart allt utom kontroll.”Konstant krypande spänning som håller läsaren fast ända till slutet.” Göteborgsposten”En riktigt bra svensk deckare.” Mons Kallentoft”Ett maktspel av sällan skådat slag!” Hallandsposten”Få författare kan så skickligt och nyanserat beskriva manipulerandet och förtrycket.” Tidningen Tara”Psykologisk spänning på högsta nivå.” Piteå tidning”Suggestiv med en krypande känsla av att något fruktansvärt ska hända. En riktig bladvändare!” Bohuslänningen”Psykologiskt intressant!” Borås tidning”Mariette Lindstein väver in läsaren i ett stenhårt spindelnät av intriger som gör att man är helt fast fram till sista sidan.” Johannas deckarhörnaMARIETTE LINDSTEIN gick som 20-åring med i den kontroversiella scientologirörelsen. Under 25 års tid arbetade hon på alla nivåer i kyrkan, inklusive i toppen av hierarkin på högkvarteret utanför Los Angeles. 2004 flydde hon. Idag arbetar hon som författare och föreläsare på heltid och har vigt sitt liv åt att upplysa andra om sektproblematiken. Böckerna om sekten ViaTerra bygger på hennes personliga upplevelser. Mariette Lindstein är född 1958 och bor utanför Halmstad tillsammans med sin man och deras tre hundar.

Utgivande förlag: HarperCollins Nordic