Reformmanifest för visionärer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Fölster

Jämför och hitta det billigaste priset på Reformmanifest för visionärer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Reformmanifest för visionärer är skriven av Stefan Fölster och gavs ut 2014-12-23.

Reformmanifest för visionärer som bok, ljudbok eller e-bok.
Reformmanifest för visionärer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 157

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Reformmanifest för visionärer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Reformmanifest för visionärer. Boken är skriven av författaren Stefan Fölster. Samhällsförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Reformmanifest för visionärer var 2014-12-23.

Originalspråket som Stefan Fölster skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Reformmanifest för visionärer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 145 x 7 mm och den väger så mycket som 132 g. Reformmanifest för visionärer ISBN är 9789198060072. Reformmanifest för visionärer är en fristående bok .


Läs Reformmanifest för visionärer som bok

För dig som vill köpa och läsa Reformmanifest för visionärer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 157 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Reformmanifest för visionärer som ljudbok

Vill du lyssna på Reformmanifest för visionärer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Reformmanifest för visionärer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Reformmanifest för visionärer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Reformmanifest för visionärer som pocket

Reformmanifest för visionärer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Reformmanifest för visionärer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Reformmanifest för visionärer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Reformmanifest för visionärer
 • Författare: Stefan Fölster
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Samhällsförlaget
 • Utgivningsdatum: 2014-12-23
 • Pris: 157
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 190 x 145 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198060072

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Reformmanifest för visionärer?

Reformmanifest för visionärer är skriven av författaren Stefan Fölster

När gavs Reformmanifest för visionärer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-12-23.

Var kan jag köpa Reformmanifest för visionärer?

Vi rekommenderar att du köper Reformmanifest för visionärer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sverige står närmast handlingsförlamat inför en rad stora samhällsutmaningar. Skolan, bostäderna och inte minst den dramatiska omvälvning som svensk arbetsmarknad står inför, där alltfler jobb kan ersättas av dator- och robotsystem, är några av de utmaningar som borde kräva omedelbara reformer. Sedan 2010 har emellertid lite hänt. Istället ägnar sig de stora partierna åt det som beskrivits som ?trianguleringens tragedi? – en mittcentrering med kortsiktig väljarmaximering istället för framtidsinriktade reformer. Det är en farlig väg som kan leda till stagnation. Det går att gjuta nytt liv i reformagendan. Stefan Fölster, chef för Reforminstitutet, sätter i denna skrift sitt finger på några av Sveriges mest brännande politiska problemområden och föreslår spännande innovativa lösningar.

Utgivande förlag: Samhällsförlaget