REBELION EN LA GRANJA – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av George Orwell

Jämför och hitta det billigaste priset på REBELION EN LA GRANJA innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. REBELION EN LA GRANJA är skriven av George Orwell och gavs ut 2016-09-27.

REBELION EN LA GRANJA som bok, ljudbok eller e-bok.
REBELION EN LA GRANJA

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 90

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om REBELION EN LA GRANJA

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring REBELION EN LA GRANJA. Boken är skriven av författaren George Orwell. Lulu.com är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för REBELION EN LA GRANJA var 2016-09-27.

Originalspråket som George Orwell skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Antologier Rådgivning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa REBELION EN LA GRANJA i traditionell inbundet format så består den av 108 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 7 mm och den väger så mycket som 173 g. REBELION EN LA GRANJA ISBN är 9781365425806. REBELION EN LA GRANJA är en fristående bok .


Läs REBELION EN LA GRANJA som bok

För dig som vill köpa och läsa REBELION EN LA GRANJA som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 90 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på REBELION EN LA GRANJA som ljudbok

Vill du lyssna på REBELION EN LA GRANJA som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs REBELION EN LA GRANJA som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa REBELION EN LA GRANJA som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa REBELION EN LA GRANJA med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa REBELION EN LA GRANJA med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: REBELION EN LA GRANJA
 • Författare: George Orwell
 • Genre: Antologier Rådgivning
 • Förlag: Lulu.com
 • Utgivningsdatum: 2016-09-27
 • Pris: 90
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 108
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781365425806
Vem har skrivit REBELION EN LA GRANJA?

REBELION EN LA GRANJA är skriven av författaren George Orwell.

När gavs REBELION EN LA GRANJA ut?

Boken gavs ut 2016-09-27.

Var kan jag köpa REBELION EN LA GRANJA

Vi rekommenderar att du köper REBELION EN LA GRANJA hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rebelion en la granja, de George Orwell, fue editado por primera vez por Secker & Warburg en agosto de 1945, despues de haber sido rechazado el original por cuatro editores el ano anterior. En 1971 fue descubierto el manuscrito de un prologo escrito para este libro y que hasta entonces habia permanecido completamente ignorado. Dicho prologo fue adquirido por el Archivo Orwell de la Universidad de Londres y se publico posteriormente.

Utgivande förlag: Lulu.com