RÅFIKA och textiltryck – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kerstin Schönborg

Jämför och hitta det billigaste priset på RÅFIKA och textiltryck innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. RÅFIKA och textiltryck är skriven av Kerstin Schönborg och gavs ut 2019-04-30.

RÅFIKA och textiltryck som bok, ljudbok eller e-bok.
RÅFIKA och textiltryck

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om RÅFIKA och textiltryck

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring RÅFIKA och textiltryck. Boken är skriven av författaren Kerstin Schönborg. Votum & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för RÅFIKA och textiltryck var 2019-04-30.

Originalspråket som Kerstin Schönborg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den Qcabc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa RÅFIKA och textiltryck i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 262 x 225 x 23 mm och den väger så mycket som 996 g. RÅFIKA och textiltryck ISBN är . RÅFIKA och textiltryck är en fristående bok .


Läs RÅFIKA och textiltryck som bok

För dig som vill köpa och läsa RÅFIKA och textiltryck som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på RÅFIKA och textiltryck som ljudbok

Vill du lyssna på RÅFIKA och textiltryck som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs RÅFIKA och textiltryck som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa RÅFIKA och textiltryck som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs RÅFIKA och textiltryck som pocket

RÅFIKA och textiltryck finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa RÅFIKA och textiltryck med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa RÅFIKA och textiltryck med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: RÅFIKA och textiltryck
 • Författare: Kerstin Schönborg
 • Genre: Mat & dryck
 • Förlag: Votum &
 • Utgivningsdatum: 2019-04-30
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 262 x 225 x 23 mm
 • SAB: Qcabc
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit RÅFIKA och textiltryck?

RÅFIKA och textiltryck är skriven av författaren Kerstin Schönborg

När gavs RÅFIKA och textiltryck ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-30.

Var kan jag köpa RÅFIKA och textiltryck?

Vi rekommenderar att du köper RÅFIKA och textiltryck hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Skapa, njut och fika med gott samvete. Följ med på en resa i naturens och årstidernas skiftningar och upptäck fantastiska smaker och härliga färger. Kerstin tillverkar råfika och låter oss smaka på sina frestande bakverk. Mamma Ingegerd använder många av ingredienserna i sitt textila skapande och tillsammans blir det helt magiskt!Rawfoodrecepten inspirerar till att skapa själv utan socker, vetemjöl och mjölkprodukter. Recept som du verkligen kan njuta av med flera sinnen; vackra för ögat, underbara smaker, läkande för kropp och själ och dessutom färgat och skapat med naturliga ingredienser.Inspirationen till de textila trycken hittar Ingegerd bland annat i både gamla som nya foton, i vävtrissor och tegelstenar, och genom att fixera växter på tyg eller papper och sedan koka det så bildas vackra mönster.Ingela Linder är fotograf och har varit med under hela processen. Ingegerd och Kerstin Schönborg, som är mor och dotter, är bosatta på västgötaslätten mellan Skövde och Falköping. Deras gemensamma intresse för natur, färger och god ekologisk mat har förenat dem i en skapandeprocess.

Utgivande förlag: Votum &