Quichotte – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Salman Rushdie

Jämför och hitta det billigaste priset på Quichotte innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Quichotte är skriven av Salman Rushdie och gavs ut 2020-10-06.

Quichotte som bok, ljudbok eller e-bok.
Quichotte

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Quichotte

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Quichotte. Boken är skriven av författaren Salman Rushdie. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Quichotte var 2020-10-06.

Originalspråket som Salman Rushdie skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Quichotte i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 445 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 143 x 35 mm och den väger så mycket som 583 g. Quichotte ISBN är 9789100183431. Quichotte är en fristående bok .


Läs Quichotte som bok

För dig som vill köpa och läsa Quichotte som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Quichotte som ljudbok

Vill du lyssna på Quichotte som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Quichotte som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Quichotte som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Quichotte som pocket

Quichotte finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Quichotte med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Quichotte med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Quichotte
 • Författare: Salman Rushdie
 • Genre: Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-10-06
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 445
 • Fysiska dimensioner: 222 x 143 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789100183431

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Quichotte?

Quichotte är skriven av författaren Salman Rushdie

När gavs Quichotte ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-06.

Var kan jag köpa Quichotte?

Vi rekommenderar att du köper Quichotte hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Salman Rushdies nya roman är Quichotte en skapelse av Sam DuChamp, en krisande thrillerförfattare som inspirerats av Cervantes klassiker. Hans Quichotte, en hövlig men förvirrad försäljare av läkemedel, har efter en professionell kris gett sig ut på vägarna tillsammans med sin imaginära son Sancho i hopp att finna sitt livs kärlek, en ouppnåelig tv-stjärna. Men i stället finner de ett trumpifierat USA där galenskapen blivit norm, rasismen och opiaterna florerar och det osannolika blir verkligare för varje dag. Gradvis växer de två berättelserna in i varandra; Sams värld möter Quichottes, och den magi som uppstår är berättandets.Salman Rushdies hyllade omtolkning av Cervantes klassiker är både lekfull och allvarlig. På samma sätt som förlagan gjorde narr av sin tid bjuder Rushdies pikareskroman på en samtidssatir där fakta och fiktion korsas på de mest oväntade sätt. Quichotte har hälsats som en av Salman Rushdies bästa romaner och nominerades bland annat till Booker-priset.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag