Psykolog i skolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elinor Schad

Jämför och hitta det billigaste priset på Psykolog i skolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Psykolog i skolan är skriven av Elinor Schad och gavs ut 2014-07-11.

Psykolog i skolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Psykolog i skolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 364

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Psykolog i skolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Psykolog i skolan. Boken är skriven av författaren Elinor Schad. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Psykolog i skolan var 2014-07-11.

Originalspråket som Elinor Schad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den Emm som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Psykolog i skolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 403 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 155 x 21 mm och den väger så mycket som 581 g. Psykolog i skolan ISBN är 9789144086736. Psykolog i skolan är en fristående bok .


Läs Psykolog i skolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Psykolog i skolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 364 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Psykolog i skolan som ljudbok

Vill du lyssna på Psykolog i skolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Psykolog i skolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Psykolog i skolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Psykolog i skolan som pocket

Psykolog i skolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Psykolog i skolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Psykolog i skolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Psykolog i skolan
 • Författare: Elinor Schad
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2014-07-11
 • Pris: 364
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 403
 • Fysiska dimensioner: 222 x 155 x 21 mm
 • SAB: Emm
 • ISBN: 9789144086736

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Psykolog i skolan?

Psykolog i skolan är skriven av författaren Elinor Schad

När gavs Psykolog i skolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-11.

Var kan jag köpa Psykolog i skolan?

Vi rekommenderar att du köper Psykolog i skolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att det ska finnas en psykolog i skolans elevhälsa är numera lagstadgat. Att psykologen ska finnas tillgänglig för samtlig personal, alla elever och deras föräldrar i frågor som är skolrelaterade är mindre självklart. Skolpsykologers förutsättningar ser väldigt olika ut och det finns ett stort behov av fortsatt utveckling.Detta är den andra utgåvan av Psykolog i skolan. Boken är reviderad för att spegla kraven i den nya skollagen samt även uppdaterad med flera nya kapitel skrivna av verksamma skolpsykologer.I boken tar vi upp de organisatoriska och juridiska/etiska ramarna kring psykologens arbete i skolan, psykologens del av skolans samhällsuppdrag, relationer med elever och familjer, med skolan som organisation såväl som med det omgivande samhället.Psykologen spelar en central roll i skolan, både för elever och personal, och deltar i skolans arbete med förebyggande, utredande och behandlande insatser, personalhandledning och skolutveckling.Psykolog i skolan är skriven för blivande psykologer men även för yrkesverksamma psykologer, övrig personal i elevhälsan, pedagogisk personal och skolledning, eller andra som arbetar med skola och utbildningsfrågor.”Om vi med Psykolog i skolan kan öka medvetenheten om möjligheterna i fältet, bidra på ett positivt sätt till skolpsykologens grundläggande kompetens samt inspirera våra kollegor till att sticka ut hakan och ta för sig lite mer skulle det glädja oss oerhört.”Elinor Schad

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB