Prinsessan av Burundi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kjell Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Prinsessan av Burundi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Prinsessan av Burundi är skriven av Kjell Eriksson och gavs ut 2010-04-15.

Prinsessan av Burundi som bok, ljudbok eller e-bok.
Prinsessan av Burundi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Prinsessan av Burundi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Prinsessan av Burundi. Boken är skriven av författaren Kjell Eriksson. Ordfront är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Prinsessan av Burundi var 2010-04-15.

Originalspråket som Kjell Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Prinsessan av Burundi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 332 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 484 g. Prinsessan av Burundi ISBN är 9789174419245. Prinsessan av Burundi är en del av serien: Ann Lindell (del 4).


Läs Prinsessan av Burundi som bok

För dig som vill köpa och läsa Prinsessan av Burundi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Prinsessan av Burundi som ljudbok

Vill du lyssna på Prinsessan av Burundi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Prinsessan av Burundi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Prinsessan av Burundi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Prinsessan av Burundi som pocket

Prinsessan av Burundi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Prinsessan av Burundi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Prinsessan av Burundi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Prinsessan av Burundi
 • Författare: Kjell Eriksson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Ordfront
 • Utgivningsdatum: 2010-04-15
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 332
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174419245

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Prinsessan av Burundi?

Prinsessan av Burundi är skriven av författaren Kjell Eriksson

När gavs Prinsessan av Burundi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-04-15.

Var kan jag köpa Prinsessan av Burundi?

Vi rekommenderar att du köper Prinsessan av Burundi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är december 2001 och vintern har slagit till med full kraft. I en snödriva hittar en joggare en man som torterats och mördats. Polisen identifierar honom som John Jonsson, även kallad Lille John, f.d.problembarn och småkriminell, men på senare år en av stans främsta experter på akvariefiskar. Johns storebror Lennart är fast besluten att hämnas sin brors död, med vilka medel som än krävs, och parallellt med polisens utredning startar Lennart en egen jakt på mördaren. Kjell Erikssons nya kriminalroman är en berättelse om ett okänt Uppsala. Här utspelas en grym katt-och- råtta-lek, en händelsekedja som polisen inte längre tycks kunna kontrollera. Och den barnlediga Ann Lindell dras in mot sin vilja.Utsedd till bästa svenska kriminalroman 2002 av Svenska Deckarakademin.

Utgivande förlag: Ordfront