Prestanda Startblock T – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kjell Anund

Jämför och hitta det billigaste priset på Prestanda Startblock T innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Prestanda Startblock T är skriven av Kjell Anund och gavs ut 2011-05-13.

Prestanda Startblock T som bok, ljudbok eller e-bok.
Prestanda Startblock T

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 469

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Prestanda Startblock T

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Prestanda Startblock T. Boken är skriven av författaren Kjell Anund. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Prestanda Startblock T var 2011-05-13.

Originalspråket som Kjell Anund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Prestanda Startblock T i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 210 x 11 mm och den väger så mycket som . Prestanda Startblock T ISBN är 9789140673831. Prestanda Startblock T är en del av serien: Prestanda Startblock.


Läs Prestanda Startblock T som bok

För dig som vill köpa och läsa Prestanda Startblock T som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 469 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Prestanda Startblock T som ljudbok

Vill du lyssna på Prestanda Startblock T som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Prestanda Startblock T som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Prestanda Startblock T som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Prestanda Startblock T som pocket

Prestanda Startblock T finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Prestanda Startblock T med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Prestanda Startblock T med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Prestanda Startblock T
 • Författare: Kjell Anund
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2011-05-13
 • Pris: 469
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 297 x 210 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140673831

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Prestanda Startblock T?

Prestanda Startblock T är skriven av författaren Kjell Anund

När gavs Prestanda Startblock T ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-05-13.

Var kan jag köpa Prestanda Startblock T?

Vi rekommenderar att du köper Prestanda Startblock T hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Prestanda Startblock består av övningsböcker för fordon- och transportprogrammets gemensamma kurser Fordons- och transportbranschens villkor och arbetsområden samt Fordonsteknik – introduktion. Materialet består av övningar i form av praktiska utbildningsmoment. Momenten är baserade på ämnes- och kursmål samt vanligt förekommande arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Övningarna kallas för uppdrag, moment. Varje moment har teoretiska instuderingsfrågor, praktiska instruktioner och en uppföljning. De teoretiska instuderingsfrågorna för momentet finns i Prestanda Startblock T. De praktiska delarna av momentet finns i Prestanda Startblock P. Uppföljningen, kunskapstestet för momentet finns i FT-test Startblock. Prestanda Startblock T består av teoretiska instuderingsuppgifter mot Prestanda Bas 3.0 Fordonsteknik och Prestanda Branschkunskap. Läromedlet kan användas som en förberedelse inför att eleverna ska genomföra momentet praktiskt på verkstadsgolvet eller ett efterarbete, en fördjupning, efter att momentet utförts i praktiken. Fördelen med att denna teoretiska del ligger separerat från den praktiska är att eleverna kan arbeta med den på andra platser än i verkstaden och vid andra tider än under den verkstadsförlagda tiden. Facit till övningarna finns i Startblock Lärarwebb samt i de digitala läromedlen Prestanda Bas 3.0 Fordonsteknik och Prestanda Branschkunskap. Prestanda Startblock T i korthet:* teoretiska instuderingsuppgifter* kan fungera som förberedelse inför ett praktiskt moment * kan användas i fördjupningssyfte efter ett moment utförts i praktiken

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB