Poeten i glasburen (arabiska) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johanna Nilsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Poeten i glasburen (arabiska) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Poeten i glasburen (arabiska) är skriven av Johanna Nilsson och gavs ut 2016-01-15.

Poeten i glasburen (arabiska) som bok, ljudbok eller e-bok.
Poeten i glasburen (arabiska)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 143

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Poeten i glasburen (arabiska)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Poeten i glasburen (arabiska). Boken är skriven av författaren Johanna Nilsson. Vilja förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Poeten i glasburen (arabiska) var 2016-01-15.

Originalspråket som Johanna Nilsson skrev och gav ut boken på var Arabiska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hsg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Poeten i glasburen (arabiska) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 120 x 10 mm och den väger så mycket som 132 g. Poeten i glasburen (arabiska) ISBN är 9789188291332. Poeten i glasburen (arabiska) är en del av serien: Lättläst för vuxna på arabiska.


Läs Poeten i glasburen (arabiska) som bok

För dig som vill köpa och läsa Poeten i glasburen (arabiska) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 143 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Poeten i glasburen (arabiska) som ljudbok

Vill du lyssna på Poeten i glasburen (arabiska) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Poeten i glasburen (arabiska) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Poeten i glasburen (arabiska) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Poeten i glasburen (arabiska) som pocket

Poeten i glasburen (arabiska) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Poeten i glasburen (arabiska) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Poeten i glasburen (arabiska) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Poeten i glasburen (arabiska)
 • Författare: Johanna Nilsson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Vilja förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-01-15
 • Pris: 143
 • Format: Inbunden
 • Språk: Arabiska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 175 x 120 x 10 mm
 • SAB: Hsg
 • ISBN: 9789188291332

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Poeten i glasburen (arabiska)?

Poeten i glasburen (arabiska) är skriven av författaren Johanna Nilsson

När gavs Poeten i glasburen (arabiska) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-15.

Var kan jag köpa Poeten i glasburen (arabiska)?

Vi rekommenderar att du köper Poeten i glasburen (arabiska) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mahad jobbar som spärrvakt i tunnelbanan. Men egentligen är han poet. Han drömmer om att kunna skriva sina dikter på svenska så att alla kan läsa dem.Och han längtar efter att få prata med den där unga kvinnan som alltid skyndar förbi med näsan i en bok. Han vill veta allt om henne. Är hon lika ensam som han?Boken Poeten i glasburen skildrar finstämt sökandet efter ett språk och en gemenskap.Författaren Johanna Nilsson har redan ett tjugotal böcker bakom sig. Hon har skrivit romaner och en mängd uppskattade ungdomsböcker.Boken finns på svenska, arabiska (Poeten i glasburen), och på engelska (The Poet in the Glass Cage).

Utgivande förlag: Vilja förlag