Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulla Nordfors

Jämför och hitta det billigaste priset på Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués är skriven av Ulla Nordfors och gavs ut 2013-05-16.

Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som bok, ljudbok eller e-bok.
Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 221

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués. Boken är skriven av författaren Ulla Nordfors. Vildmarksbiblioteket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués var 2013-05-16.

Originalspråket som Ulla Nordfors skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Nk.08,914.6 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 172 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 125 x 10 mm och den väger så mycket som 308 g. Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués ISBN är 9789186433352. Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués är en fristående bok .


Läs Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som bok

För dig som vill köpa och läsa Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 221 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som ljudbok

Vill du lyssna på Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués som pocket

Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués
 • Författare: Ulla Nordfors
 • Genre:
 • Förlag: Vildmarksbiblioteket
 • Utgivningsdatum: 2013-05-16
 • Pris: 221
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 172
 • Fysiska dimensioner: 195 x 125 x 10 mm
 • SAB: Nk.08,914.6
 • ISBN: 9789186433352

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués?

Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués är skriven av författaren Ulla Nordfors

När gavs Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-05-16.

Var kan jag köpa Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués?

Vi rekommenderar att du köper Pilgrimsturer till Santiago de Compostela : Camino Frances & Camino Portugués hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Detta är en bearbetad och utökad version av den mycket populära guiden Pilgrimstur till Santiago de Compostela. Boken beskriver, precis som tidigare, Pilgrimsleden Camino Frances, och i den här nya utgåvan beskrivs även Camino Portugués. Ulla Nordfors är fotograf med mångårig bakgrund som informatör. Sommaren 2008 genomförde hon den franska Caminon på en standardcykel och i maj 2011 cykelvandrade hon den portugisiska Caminon från Porto. I denna uppdaterade och utökade guide delar hon med sig av sina erfarenheter från pilgrimsturerna. Du får mängder av information som kan hjälpa dig på vägen. Boken har ett praktiskt format och en mycket tålig form, något som många pilgrimsvandrare har visat oss efter att ha haft boken med sig på vandringen.

Utgivande förlag: Vildmarksbiblioteket