Peter Pan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av James Matthew Barrie

Jämför och hitta det billigaste priset på Peter Pan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Peter Pan är skriven av James Matthew Barrie och gavs ut 2004-04-01.

Peter Pan som bok, ljudbok eller e-bok.
Peter Pan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Peter Pan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Peter Pan. Boken är skriven av författaren James Matthew Barrie. Modern Library Inc är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Peter Pan var 2004-04-01.

Originalspråket som James Matthew Barrie skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Peter Pan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 135 x 13 mm och den väger så mycket som 160 g. Peter Pan ISBN är 9780812972979. Peter Pan är en fristående bok .


Läs Peter Pan som bok

För dig som vill köpa och läsa Peter Pan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Peter Pan som ljudbok

Vill du lyssna på Peter Pan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Peter Pan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Peter Pan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Peter Pan som pocket

Peter Pan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Peter Pan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Peter Pan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Peter Pan
 • Författare: James Matthew Barrie
 • Genre: Klassisk skönlitteratur Skönlitteratur
 • Förlag: Modern Library Inc
 • Utgivningsdatum: 2004-04-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 205 x 135 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780812972979
Vem har skrivit Peter Pan?

Peter Pan är skriven av författaren James Matthew Barrie.

När gavs Peter Pan ut?

Boken gavs ut 2004-04-01.

Var kan jag köpa Peter Pan

Vi rekommenderar att du köper Peter Pan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

The adventures of the three Darling children in Never-Never Land with Peter Pan, the boy who would not grow up.

Utgivande förlag: Modern Library Inc