Personlig assistent : som en blomma i tapeten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Yvonne Ojala

Jämför och hitta det billigaste priset på Personlig assistent : som en blomma i tapeten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Personlig assistent : som en blomma i tapeten är skriven av Yvonne Ojala och gavs ut 2011-08-01.

Personlig assistent : som en blomma i tapeten som bok, ljudbok eller e-bok.
Personlig assistent : som en blomma i tapeten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 320

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Personlig assistent : som en blomma i tapeten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Personlig assistent : som en blomma i tapeten. Boken är skriven av författaren Yvonne Ojala. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Personlig assistent : som en blomma i tapeten var 2011-08-01.

Originalspråket som Yvonne Ojala skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Ohfh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Personlig assistent : som en blomma i tapeten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 5 mm och den väger så mycket som 150 g. Personlig assistent : som en blomma i tapeten ISBN är 9789144075419. Personlig assistent : som en blomma i tapeten är en fristående bok .


Läs Personlig assistent : som en blomma i tapeten som bok

För dig som vill köpa och läsa Personlig assistent : som en blomma i tapeten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 320 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Personlig assistent : som en blomma i tapeten som ljudbok

Vill du lyssna på Personlig assistent : som en blomma i tapeten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Personlig assistent : som en blomma i tapeten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Personlig assistent : som en blomma i tapeten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Personlig assistent : som en blomma i tapeten som pocket

Personlig assistent : som en blomma i tapeten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Personlig assistent : som en blomma i tapeten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Personlig assistent : som en blomma i tapeten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Personlig assistent : som en blomma i tapeten
 • Författare: Yvonne Ojala
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2011-08-01
 • Pris: 320
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 5 mm
 • SAB: Ohfh
 • ISBN: 9789144075419

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Personlig assistent : som en blomma i tapeten?

Personlig assistent : som en blomma i tapeten är skriven av författaren Yvonne Ojala

När gavs Personlig assistent : som en blomma i tapeten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-08-01.

Var kan jag köpa Personlig assistent : som en blomma i tapeten?

Vi rekommenderar att du köper Personlig assistent : som en blomma i tapeten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att vara som “en blomma i tapeten” är ett talesätt som ibland används för att beskriva yrket personlig assistent. Uttrycket speglar hur man på ett så diskret sätt som möjligt tar plats i en annan människas liv. Bokens fokus är personliga assistenters yrkesroll som är både komplex och varierad. Eftersom författarna själva är yrkesverksamma personliga assistenter, är boken till skillnad från andra böcker inom samma område, skriven utifrån ett assistentperspektiv med stor hänsyn till brukarens självbestämmande. Som personlig assistent saknar man ofta redskap för att förklara och förstå arbetet. Boken vill sätta ord på vad en personlig assistent gör i sin yrkesutövning, för att skapa en medvetenhet och en diskussion rörande yrkesrollen. Boken vänder sig till yrkesverksamma och blivande personliga assistenter och kan användas i utbildning och handledning.

Utgivande förlag: Studentlitteratur