Person okänd

Person okänd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susie Steiner

Jämför och hitta det billigaste priset på Person okänd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Person okänd är skriven av Susie Steiner och gavs ut 2019-09-05.

Person okänd som bok, ljudbok eller e-bok.
Person okänd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Person okänd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Person okänd. Boken är skriven av författaren Susie Steiner. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Person okänd var 2019-09-05.

Originalspråket som Susie Steiner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Person okänd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 395 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 30 mm och den väger så mycket som 559 g. Person okänd ISBN är . Person okänd är en del av serien: Manon Bradshaw (del 2).


Läs Person okänd som bok

För dig som vill köpa och läsa Person okänd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Person okänd som ljudbok

Vill du lyssna på Person okänd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Person okänd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Person okänd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Person okänd som pocket

Person okänd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Person okänd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Person okänd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Person okänd
 • Författare: Susie Steiner
 • Genre: Deckare Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-09-05
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 395
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 30 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Person okänd?

Person okänd är skriven av författaren Susie Steiner

När gavs Person okänd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-05.

Var kan jag köpa Person okänd?

Vi rekommenderar att du köper Person okänd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jag tror knappast att jag kommer läsa en bättre kriminalroman i år Mark Billingham En rik finansman blir knivhuggen och blöder till döds i en park utanför Cambridgeshire-polisens huvudkontor. Trots att det sker mitt på eftermiddagen är det ingen som ser något, förutom den kvinna som försöker återuppliva honom. Poliskommissarie Manon Bradshaw har fått en kontorstjänst på grund av sin graviditet. Hon har lämnat London för ett lugnare liv i småstaden tillsammans med styvsonen Fly. Allt verkar flyta på, hon delar hus med sin syster och Fly älskar att ta hand om systerns tvååriga son. Men när fallet med den mördade finansmannen plötsligt visare sig ha direkta kopplingar till henne, befinner sig snart Manon på djupt vatten. Vem kan hon lita på? Och när hennes mest lojala kollegor vänder henne ryggen måste hon våga överväga det dittills otänkbara: Är någon av dem hon älskar kapabel att mörda? SUSIE STEINER har arbetat som journalist för Snygg och välskriven kriminallitteratur när den är som allra bäst Peter James Påtagligt modern smart och originell Sunday Times The Guardian i över tio år och bor i London med man och barn. Hennes första bok om Manon Bradshaw Saknad, förmodad död (Lind & Co, 2018) blev en stor framgång både hos kritiker och läsare. Den vann bland annat The Guardians Book of the Year -pris och nominerades till årets kriminalroman i Storbritannien. Person okänd är Susie Steiners andra bok om kriminalkommissarie Manon Bradshaw.

Utgivande förlag: Lind &amp