Persiska för nybörjare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ashk Dahlén

Jämför och hitta det billigaste priset på Persiska för nybörjare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Persiska för nybörjare är skriven av Ashk Dahlén och gavs ut 2016-11-01.

Persiska för nybörjare som bok, ljudbok eller e-bok.
Persiska för nybörjare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 452

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Persiska för nybörjare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Persiska för nybörjare. Boken är skriven av författaren Ashk Dahlén. Ferdosi Media AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Persiska för nybörjare var 2016-11-01.

Originalspråket som Ashk Dahlén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Material & kursböcker för språkundervisning & språkstudier vilket ger den Fqc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Persiska för nybörjare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 1 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 173 x 24 mm och den väger så mycket som 862 g. Persiska för nybörjare ISBN är 9789187359460. Persiska för nybörjare är en fristående bok .


Läs Persiska för nybörjare som bok

För dig som vill köpa och läsa Persiska för nybörjare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 452 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Persiska för nybörjare som ljudbok

Vill du lyssna på Persiska för nybörjare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Persiska för nybörjare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Persiska för nybörjare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Persiska för nybörjare som pocket

Persiska för nybörjare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Persiska för nybörjare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Persiska för nybörjare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Persiska för nybörjare
 • Författare: Ashk Dahlén
 • Genre: Material & kursböcker för språkundervisning & språkstudier
 • Förlag: Ferdosi Media AB
 • Utgivningsdatum: 2016-11-01
 • Pris: 452
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 1
 • Fysiska dimensioner: 240 x 173 x 24 mm
 • SAB: Fqc
 • ISBN: 9789187359460

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Persiska för nybörjare?

Persiska för nybörjare är skriven av författaren Ashk Dahlén

När gavs Persiska för nybörjare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-01.

Var kan jag köpa Persiska för nybörjare?

Vi rekommenderar att du köper Persiska för nybörjare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Andra och reviderade utgåvan av Persiska för nybörjare. Persiska för nybörjare förutsätter inga förkunskaper och är utformad så att man ska kunna använda boken som deltagare i en grundkurs på universitetet, i en studiecirkel eller för självstudier. Den innehåller populära ämnen, verklighetsnära samtal och lägger stor vikt vid ordkunskap och fraseologi. Materialet är inriktat på att träna in kommunikation och följer den muntliga språkinlärningens progression. Boken ger många tillfällen att träna ord och uttryck i vardaglig kommunikation. Du lär dig hur du presenterar dig, pratar i telefon, bokar flygbiljett, beställer mat på restaurang, avtalar möte, och mycket annat. Du får även insyn i språkets sociokulturella koder, mentalitet, och tränas i ett levande situationsspråk. Tryckt 2016, CD-skivor till Boken kan beställas med ISBN 9789187359453. Ett facit till alla övningar finns att ladda ned på förlagets hemsida www.ferdosi.com.

Utgivande förlag: Ferdosi Media AB