Pensionatet

Pensionatet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karina Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Pensionatet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pensionatet är skriven av Karina Johansson och gavs ut .

Pensionatet som bok, ljudbok eller e-bok.
Pensionatet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Pensionatet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pensionatet. Boken är skriven av författaren Karina Johansson. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pensionatet var .

Originalspråket som Karina Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Pensionatet är det: 9789180314572.


Läs Pensionatet som bok

För dig som vill köpa och läsa Pensionatet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pensionatet som ljudbok

Vill du lyssna på Pensionatet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Pensionatet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pensionatet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pensionatet som pocket

Pensionatet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pensionatet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pensionatet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Pensionatet
  • Författare: Karina Johansson
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 206
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180314572

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pensionatet?

Pensionatet är skriven av författaren Karina Johansson

När gavs Pensionatet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Pensionatet?

Vi rekommenderar att du köper Pensionatet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Alexa Vinder driver sedan några år familjeföretaget Ingrids pensionat med stor framgång. Alexas koncept är ett gammaldags pensionat dit stressade stadsbor kommer för att tillbringa några dagar i en vilsam miljö med gemensamma aktiviteter och måltider. När bysnickaren Robin dyker upp med kreativa idéer får Alexas vision ytterligare skjuts och hans närvaro ger henne fjärilar i magen. Men när pensionatets ena städerska anklagas för stöld och därefter blir mördad vänds allt upp och ned. När också kökschefen hittas död börjar avbokningarna strömma in. Företaget riskerar gå omkull och Alexa inser att hon snabbt måste hjälpa polisen att hitta mördaren. KARINA JOHANSSON är född och uppvuxen i värmländska Sunne, där hon skriver uppslukande mysdeckare förlagda till sin hemtrakt. <i>Pensionatet</i> är den första fristående delen i en helt ny serie där vi får följa den excentriska Värmlandsfamiljen Vinder.   "Mysig och spännande bok! Bra blandning av kärlek och pirr, svartsjuka, vänskap, glädje och spänning!" – Cissisbokhylla "Detta är en ljuvlig och lättsam mysdeckare. Bladvändare där alla boksidor nästan vände sig av dig själv." – Kustbokstanten "Boken är lättsam, charmig mysdeckare med feelgoodinslag. Det är ett gäng härliga karaktärer jag som läsare får möta och spendera tid tillsammans med i en härlig miljö. En bok som jag varmt kan rekommendera." – Ihuvudetpamalin

Utgivande förlag: Bokfabriken