Penig: Stadtkirche – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Irmhild Heckmann-Von Wehren

Jämför och hitta det billigaste priset på Penig: Stadtkirche innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Penig: Stadtkirche är skriven av Irmhild Heckmann-Von Wehren och gavs ut 1999-09-01.

Penig: Stadtkirche som bok, ljudbok eller e-bok.
Penig: Stadtkirche

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Penig: Stadtkirche

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Penig: Stadtkirche. Boken är skriven av författaren Irmhild Heckmann-Von Wehren. Schnell &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Penig: Stadtkirche var 1999-09-01.

Originalspråket som Irmhild Heckmann-Von Wehren skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är Guider till museer, historiska platser & konstgallerier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Penig: Stadtkirche i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 16 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Penig: Stadtkirche ISBN är 9783795461171. Penig: Stadtkirche är en fristående bok .


Läs Penig: Stadtkirche som bok

För dig som vill köpa och läsa Penig: Stadtkirche som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Penig: Stadtkirche som ljudbok

Vill du lyssna på Penig: Stadtkirche som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Penig: Stadtkirche som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Penig: Stadtkirche som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Penig: Stadtkirche som pocket

Penig: Stadtkirche finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Penig: Stadtkirche med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Penig: Stadtkirche med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Penig: Stadtkirche
 • Författare: Irmhild Heckmann-Von Wehren
 • Genre: Guider till museer, historiska platser & konstgallerier
 • Förlag: Schnell &amp
 • Utgivningsdatum: 1999-09-01
 • Pris: 55
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 16
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783795461171

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Penig: Stadtkirche?

Penig: Stadtkirche är skriven av författaren Irmhild Heckmann-Von Wehren

När gavs Penig: Stadtkirche ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1999-09-01.

Var kan jag köpa Penig: Stadtkirche?

Vi rekommenderar att du köper Penig: Stadtkirche hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Schnell &amp