Partizanen

Partizanen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mats Ahlstedt

Jämför och hitta det billigaste priset på Partizanen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Partizanen är skriven av Mats Ahlstedt och gavs ut .

Partizanen som bok, ljudbok eller e-bok.
Partizanen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Partizanen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Partizanen. Boken är skriven av författaren Mats Ahlstedt. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Partizanen var .

Originalspråket som Mats Ahlstedt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Partizanen är det: 9789180310918.


Läs Partizanen som bok

För dig som vill köpa och läsa Partizanen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Partizanen som ljudbok

Vill du lyssna på Partizanen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Partizanen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Partizanen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Partizanen som pocket

Partizanen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Partizanen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Partizanen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Partizanen
  • Författare: Mats Ahlstedt
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 229
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180310918

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Partizanen?

Partizanen är skriven av författaren Mats Ahlstedt

När gavs Partizanen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Partizanen?

Vi rekommenderar att du köper Partizanen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

ÖVER 750 000 SÅLDA BÖCKER I SVERIGE! <b>En brutalt ihjälskjuten</b> man påträffas i ett idylliskt bostadsområde i närheten av Delsjöreservatet i Göteborg. Offret har en märklig tatuering med kyrilliska bokstäver på armen – en örn med en orm i klorna. Ett vittne påkallar kriminalkommissarie Ella Werners uppmärksamhet. En av grannarna, en pensionerad officer vid Älvsborgs amfibieregemente, har anförtrott vittnet en snusdosa av metall med ett gömt usb-minne. Efter det har mannen inte synts till. När Ella och hennes partner Nicklas utsätts för ett mordförsök är det uppenbart att någon till varje pris vill undvika att informationen hamnar i polisens händer. Efter att polisens it-tekniker lyckats knäcka det krypterade usb-minnet kan Ella, som studerat i Sankt Petersburg, analysera innehållet som är på ryska. När hon läser inser att det rör sig om något mycket större än ett vanligt gängmord. <i>Partizanen</i> är den sjunde fristående delen i Mats Ahlstedts populära serie om profilerare Ella Werner vid Göteborgspolisen. Sagt om Mats Ahlstedts deckare: "Man vill bara läsa ett kapitel till och kanske ett till och ett till." Bokmysans Bokblogg "Med Mats Ahlstedt har vi sannerligen fått en deckarförfattare av internationell klass!" Lars-Erik Holm, Dast Magazine

Utgivande förlag: Bokfabriken