Paris – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Paris innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Paris är skriven av och gavs ut 2019-02-12.

Paris som bok, ljudbok eller e-bok.
Paris

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Paris

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Paris. Boken är skriven av författaren . Reseförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Paris var 2019-02-12.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Reseguider vilket ger den Njz Paris som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Paris i traditionell inbundet format så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 100 x 10 mm och den väger så mycket som 279 g. Paris ISBN är 9789174255447. Paris är en del av serien: Topp 10 reseguider.


Läs Paris som bok

För dig som vill köpa och läsa Paris som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Paris som ljudbok

Vill du lyssna på Paris som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Paris som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Paris som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Paris med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Paris med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Paris
 • Författare:
 • Genre: Reseguider
 • Förlag: Reseförlaget
 • Utgivningsdatum: 2019-02-12
 • Pris: 99
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 190 x 100 x 10 mm
 • SAB: Njz Paris
 • ISBN: 9789174255447
Vem har skrivit Paris?

Paris är skriven av författaren .

När gavs Paris ut?

Boken gavs ut 2019-02-12.

Var kan jag köpa Paris

Vi rekommenderar att du köper Paris hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Oavsett om du reser första klass eller med en liten reskassa, tar guiden dig raka vägen till det bästa Paris har att erbjuda. Upptäck museerna och gallerierna, Louvren och Sacré-Coeur, ta en kaffe på ett trottoarkafé, utforska barnens favoriter eller strosa längs boulevarderna. Gör en utflykt till Versailles.Dussintals topplistor – från smultronställen värda en omväg, till sevärdheter, marknader, hotell och affärer – ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Du hittar snabbt rätt med hjälp av den detaljerade och löstagbara utvikskartan och de många mindre kartorna inne i boken. Vad du än söker – här är din guide till 10 i topp av allting. Extra utvikskarta ingår!

Utgivande förlag: Reseförlaget