Pappa Långben – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jean Webster

Jämför och hitta det billigaste priset på Pappa Långben innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pappa Långben är skriven av Jean Webster och gavs ut 2019-04-08.

Pappa Långben som bok, ljudbok eller e-bok.
Pappa Långben

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 207

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pappa Långben

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pappa Långben. Boken är skriven av författaren Jean Webster. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pappa Långben var 2019-04-08.

Originalspråket som Jean Webster skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Pappa Långben i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 204 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 14 mm och den väger så mycket som 320 g. Pappa Långben ISBN är . Pappa Långben är en fristående bok .


Läs Pappa Långben som bok

För dig som vill köpa och läsa Pappa Långben som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 207 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pappa Långben som ljudbok

Vill du lyssna på Pappa Långben som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pappa Långben som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pappa Långben som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pappa Långben som pocket

Pappa Långben finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pappa Långben med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pappa Långben med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pappa Långben
 • Författare: Jean Webster
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2019-04-08
 • Pris: 207
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 204
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pappa Långben?

Pappa Långben är skriven av författaren Jean Webster

När gavs Pappa Långben ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-08.

Var kan jag köpa Pappa Långben?

Vi rekommenderar att du köper Pappa Långben hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jerusha har ingen i världen. Hon växer upp ensam på ett barnhem. Men en dag kommer ett oväntat besked. En anonym välgörare har donerat pengar så att hon kan gå i skolan. Jerushas liv vänds upp och ner av beskedet. Helt plötsligt är hon inte ensam längre. Någon därute bryr sig om henne. Men av någon mystisk anledning vill personen förbli anonym. Det enda personen kräver är att Jerusha skriver om sina framgångar i skolan. Men Jerusha har bestämt sig för att någon gång få träffa sin välgörare …

Utgivande förlag: Saga Egmont