På samma strand

På samma strand – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Birgitta Gunnarson

Jämför och hitta det billigaste priset på På samma strand innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. På samma strand är skriven av Birgitta Gunnarson och gavs ut .

På samma strand som bok, ljudbok eller e-bok.
På samma strand

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 118

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om På samma strand

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring På samma strand. Boken är skriven av författaren Birgitta Gunnarson. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för På samma strand var .

Originalspråket som Birgitta Gunnarson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för På samma strand är det: 9789180234351.


Läs På samma strand som bok

För dig som vill köpa och läsa På samma strand som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 118 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på På samma strand som ljudbok

Vill du lyssna på På samma strand som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs På samma strand som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa På samma strand som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs På samma strand som pocket

På samma strand finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa På samma strand med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa På samma strand med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: På samma strand
  • Författare: Birgitta Gunnarson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 118
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180234351

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit På samma strand?

På samma strand är skriven av författaren Birgitta Gunnarson

När gavs På samma strand ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa På samma strand?

Vi rekommenderar att du köper På samma strand hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>»Författaren lyckas fånga mig med sina målande miljöbeskrivningar och levande karaktärer. En underbar läsupplevelse. Denna bok får ni inte missa, läs den!« Rammengården</b> <b>»Jag undrar om Birgitta Gunnarson inte överträffat sig den här gången.« Boksann</b> <b>»En mycket tänkvärd och underhållande roman.« Systrarna boktokiga</b> När Tora motvilligt går med på att flytta in hos sin moster Maud under hennes sista tid i livet tänker hon att det är sista gången hon behöver ha med släkten att göra, sedan ska hon återgå till sin lugna, ordnade tillvaro. Men när Tora kallas in till advokatkontoret och informeras om Mauds testamente får hon en smärre chock. Försöker mostern håna henne från andra sidan graven? Mauds död får Toras tankar oundvikligen att dras till det förflutna. Till vännen som aldrig svarade på hennes brev. Till moderns beslut att aldrig låta henne träffa sin italienska far. Samtidigt har stämningen på hennes jobb försämrats och påfrestande konflikter blossar upp. Toras omsorgsfullt konstruerade försvarsmurar börjar stegvis krackelera, och hon tvingas både konfrontera sina djupaste rädslor och ompröva sanningar hon levt med i hela sitt liv. När sommaren närmar sig är inget som det brukar. BIRGITTA GUNNARSON är en svensk feelgoodförfattare bosatt i Sollentuna, med ett yrkesliv som sjuksköterska bakom sig.<i> På samma strand</i> är hennes tredje roman, efter <i>Så länge hjärtat kan slå</i> och <i>Ett liv i färg</i>. »En helt underbar feelgoodberättelse!« Bokfantast Lena »Birgitta Gunnarson har blivit en av mina absoluta favoriter!« Betyg: 5 av 5 – Fantasi och verklighet »Birgitta Gunnarson har skrivit ännu en otroligt fin bok.« I hvuvudet på Malin

Utgivande förlag: Modernista