På jakt efter vildsvin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Hansson

Jämför och hitta det billigaste priset på På jakt efter vildsvin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. På jakt efter vildsvin är skriven av Anna Hansson och gavs ut 2020-02-10.

På jakt efter vildsvin som bok, ljudbok eller e-bok.
På jakt efter vildsvin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om På jakt efter vildsvin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring På jakt efter vildsvin. Boken är skriven av författaren Anna Hansson. Beta Pedagog är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för På jakt efter vildsvin var 2020-02-10.

Originalspråket som Anna Hansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Djurberättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa På jakt efter vildsvin i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 29 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 151 x 7 mm och den väger så mycket som 180 g. På jakt efter vildsvin ISBN är 9789188871091. På jakt efter vildsvin är en del av serien: På jakt (del 3).


Läs På jakt efter vildsvin som bok

För dig som vill köpa och läsa På jakt efter vildsvin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på På jakt efter vildsvin som ljudbok

Vill du lyssna på På jakt efter vildsvin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs På jakt efter vildsvin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa På jakt efter vildsvin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs På jakt efter vildsvin som pocket

På jakt efter vildsvin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa På jakt efter vildsvin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa På jakt efter vildsvin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: På jakt efter vildsvin
 • Författare: Anna Hansson
 • Genre: Djurberättelser
 • Förlag: Beta Pedagog
 • Utgivningsdatum: 2020-02-10
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 29
 • Fysiska dimensioner: 216 x 151 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789188871091

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit På jakt efter vildsvin?

På jakt efter vildsvin är skriven av författaren Anna Hansson

När gavs På jakt efter vildsvin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-10.

Var kan jag köpa På jakt efter vildsvin?

Vi rekommenderar att du köper På jakt efter vildsvin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Axel och Siri ska jaga vildsvin med farmor. Farmor hämtar dem vid halv sju på kvällen, för det är på natten vildsvinen är vakna och letar efter mat. Axel och Siri har mörkerkikare, och farmor har mörkersikte på geväret, men kommer det att komma några vildsvin till åteln där farmor lagt ut mat?Provläs boken på www.betapedagog.se.Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.På jakt efter vildsvin är den tredje boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17.

Utgivande förlag: Beta Pedagog