Övertalning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jane Austen

Jämför och hitta det billigaste priset på Övertalning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Övertalning är skriven av Jane Austen och gavs ut 2013-11-12.

Övertalning som bok, ljudbok eller e-bok.
Övertalning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 194

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Övertalning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Övertalning. Boken är skriven av författaren Jane Austen. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Övertalning var 2013-11-12.

Originalspråket som Jane Austen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den 823.7,Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Övertalning i traditionell inbundet format så består den av 337 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 134 x 25 mm och den väger så mycket som 375 g. Övertalning ISBN är 9789100127602. Övertalning är en fristående bok .


Läs Övertalning som bok

För dig som vill köpa och läsa Övertalning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 194 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Övertalning som ljudbok

Vill du lyssna på Övertalning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Övertalning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Övertalning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Övertalning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Övertalning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Övertalning
 • Författare: Jane Austen
 • Genre:
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-11-12
 • Pris: 194
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 337
 • Fysiska dimensioner: 205 x 134 x 25 mm
 • SAB: 823.7,Hce
 • ISBN: 9789100127602
Vem har skrivit Övertalning?

Övertalning är skriven av författaren Jane Austen.

När gavs Övertalning ut?

Boken gavs ut 2013-11-12.

Var kan jag köpa Övertalning

Vi rekommenderar att du köper Övertalning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Anne Elliott och kapten Frederick Wentworth möttes och förälskade sig när de var mycket unga, men skildes åt av beskäftiga släktingar. När de många år senare möts igen måste de ifrågasätta och övervinna de förutfattade meningar som en gång drev dem isär.Övertalning är Jane Austens sista roman. Den handlar om kärlek och äktenskap, och är berättad med den humor, insikt och ironi vi förväntar oss av Austen. Men liksom sin författare är hjältinnan mognare och tonen är mer allvarlig. Romanen pekar framåt mot romantiken.Övertalning kommer nu i ny översättning av Maria Ekman.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag