Ovanliga husdjur

Ovanliga husdjur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oskar Degard

Jämför och hitta det billigaste priset på Ovanliga husdjur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ovanliga husdjur är skriven av Oskar Degard och gavs ut 2020-08-12.

Ovanliga husdjur som bok, ljudbok eller e-bok.
Ovanliga husdjur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 143

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ovanliga husdjur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ovanliga husdjur. Boken är skriven av författaren Oskar Degard. Bokförlaget Hedvig är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ovanliga husdjur var 2020-08-12.

Originalspråket som Oskar Degard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sällskapsdjur vilket ger den uQdf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ovanliga husdjur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 157 x 8 mm och den väger så mycket som 186 g. Ovanliga husdjur ISBN är 9789179710255. Ovanliga husdjur är en del av serien: Saker du inte visste om.


Läs Ovanliga husdjur som bok

För dig som vill köpa och läsa Ovanliga husdjur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 143 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ovanliga husdjur som ljudbok

Vill du lyssna på Ovanliga husdjur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ovanliga husdjur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ovanliga husdjur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ovanliga husdjur som pocket

Ovanliga husdjur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ovanliga husdjur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ovanliga husdjur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ovanliga husdjur
 • Författare: Oskar Degard
 • Genre: Sällskapsdjur
 • Förlag: Bokförlaget Hedvig
 • Utgivningsdatum: 2020-08-12
 • Pris: 143
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 217 x 157 x 8 mm
 • SAB: uQdf
 • ISBN: 9789179710255

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ovanliga husdjur?

Ovanliga husdjur är skriven av författaren Oskar Degard

När gavs Ovanliga husdjur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-12.

Var kan jag köpa Ovanliga husdjur?

Vi rekommenderar att du köper Ovanliga husdjur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Du vet kanske en hel del om Sveriges vanligaste husdjur, hund och katt. Men vad vet du om våra ovanligaste husdjur? Visste du till exempel att flygpungekorren är en mästare på att knyta upp knutar? Eller att minigrisar kan väga mer än en fullvuxen människa? I den här boken får du träffa några av våra ovanligaste husdjur och veta vad som gör dem så speciella.Det här är första boken i Saker du inte visste om … En serie böcker med enkla texter och mycket bilder som är fyllda med oväntade fakta om roliga och aktuella ämnen.

Utgivande förlag: Bokförlaget Hedvig