Oske och den långa sommaren

Oske och den långa sommaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Brittmarie Konradsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Oske och den långa sommaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Oske och den långa sommaren är skriven av Brittmarie Konradsson och gavs ut 2012-09-03.

Oske och den långa sommaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Oske och den långa sommaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Oske och den långa sommaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Oske och den långa sommaren. Boken är skriven av författaren Brittmarie Konradsson. Brittas Böcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Oske och den långa sommaren var 2012-09-03.

Originalspråket som Brittmarie Konradsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Oske och den långa sommaren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 152 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 152 x 17 mm och den väger så mycket som 470 g. Oske och den långa sommaren ISBN är 9789163324604. Oske och den långa sommaren är en del av serien: OSKE-böckerna (del 2).


Läs Oske och den långa sommaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Oske och den långa sommaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Oske och den långa sommaren som ljudbok

Vill du lyssna på Oske och den långa sommaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Oske och den långa sommaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Oske och den långa sommaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Oske och den långa sommaren som pocket

Oske och den långa sommaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Oske och den långa sommaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Oske och den långa sommaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Oske och den långa sommaren
 • Författare: Brittmarie Konradsson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Brittas Böcker
 • Utgivningsdatum: 2012-09-03
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 152
 • Fysiska dimensioner: 216 x 152 x 17 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789163324604

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Oske och den långa sommaren?

Oske och den långa sommaren är skriven av författaren Brittmarie Konradsson

När gavs Oske och den långa sommaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-09-03.

Var kan jag köpa Oske och den långa sommaren?

Vi rekommenderar att du köper Oske och den långa sommaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Friheten som barnen hade, trots alla sysslor, gav dem känslan av att “all tid alltid fanns”. Det stora människomyller som fanns då, där alla, på gott och ont visste allt om alla, var verkligen ett skyddsnät. Mitt i vardagsslitet, tillsammans med de vuxna omkring sig, hittar de värmen och innerligheten, omtänksamheten och medmänskligheten. Boken skildrar på ett levande sätt hur livet kunde te sig, med hårt slit i svett, kyla och smuts, men också glädjeämnen både i arbetet och de små sakerna i livet.

Utgivande förlag: Brittas Böcker