Orons bok

Orons bok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fernando Pessoa

Jämför och hitta det billigaste priset på Orons bok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Orons bok är skriven av Fernando Pessoa och gavs ut .

Orons bok som bok, ljudbok eller e-bok.
Orons bok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 265

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Orons bok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Orons bok. Boken är skriven av författaren Fernando Pessoa. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Orons bok var .

Originalspråket som Fernando Pessoa skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Orons bok är det: 9789180239370.


Läs Orons bok som bok

För dig som vill köpa och läsa Orons bok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 265 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Orons bok som ljudbok

Vill du lyssna på Orons bok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Orons bok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Orons bok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Orons bok som pocket

Orons bok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Orons bok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Orons bok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Orons bok
  • Författare: Fernando Pessoa
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 265
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180239370

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Orons bok?

Orons bok är skriven av författaren Fernando Pessoa

När gavs Orons bok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Orons bok?

Vi rekommenderar att du köper Orons bok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Ett av 1900-talets stora litterära mästerverk – för första gången i sin helhet på svenska</b> <i>Orons bok</i> är modernisten Fernando Pessoas mest kända verk och en av 1900-talets stora litterära bedrifter. Detta postuma mästerverk, ett porträtt av staden Lissabon och dess porträttör, består av hundratals textfragment som till formen rör sig mellan dagbok, prosalyrik och korta berättelser. Här finns melankoliska betraktelser, skildringar av själstillstånd och drömmerier, såväl som reflektioner över kärlek, moral och kunskap. <i>Orons bok</i> publicerades första gången på portugisiska 1982, fyrtiosju år efter Pessoas död. Denna nya svenska utgåva innehåller många aldrig tidigare översatta texter, och verket som helhet presenteras här för första gången i kronologisk ordning, i översättning och med en kommentar av Örjan Sjögren, samt med ett förord av den portugisiska utgåvans redaktör. FERNANDO PESSOA [1888-1935] var en portugisisk poet och litteraturkritiker, och en av 1900-talets mest betydande litterära personligheter. Han skrev inte bara under eget namn utan arbetade med en rad olika så kallade heteronymer, för att ge röst åt olika författartemperament. Vid Pessoas död hade endast en mycket liten del av hans litterära produktion givits ut och hans stora ryktbarhet vilar framför allt på den omfattande postuma utgivningen.

Utgivande förlag: Modernista